nico_2010 Postat Iunie 24, 2022 Partajează Postat Iunie 24, 2022 Nu, nu va fi babana, pentru ca vor face diferenta intre ultimul index transmis si indexul comunicat de distribuitor la schimbarea contractului de furnizare. Acum cat ai consumat tu de la data schimbarii efective a furnizorului si pana la data transmiterii indexului, doar tu stii. Link spre comentariu
hachia Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 a primit cineva factura de la hidro?? Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 (editat) Salut @hachia, Eu am trecut la ei pe 22 .02 si am primit pana acum 2 facturi. BR/Daniel Editat Iulie 26, 2022 de Craciun Link spre comentariu
Nikk Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Salutare tuturor. Am trecut la ei in 28.03 si am primit o singura factura , pentru cele cateva zile din martie , dupa legea anterioara a plafonarii si compensarii. Se misca greu de tot , s-au apucat sa reinventeze roata . Le trebuia de la inceput un soft consacrat si gata . Nu i-a lasat obiceiurile pamantului . Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Salutare, am depus si eu cererea de mutare la ei (de la enel) pe data de 4 a acestei luni. Cum se fac treburile, adica cum (unde platesti), unde (cind) iti vine factura, etc. La mine inainte cind eram la enel se platea automat din ING. Multu! Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 (editat) Salut, Se plateste in cont la Hidroelectrica prin transfer bancar, sau prin Direct Debit daca ai cont la bancile agreate de ei. Factura iti vine pe email. BR/Daniel Editat Iulie 27, 2022 de Craciun Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 (editat) Deci trebuie sa astept sa vina factura. Am vazut ca au si ei sectiune pentru autocitire, am trimis indexul astazi, dar banuiesc ca, inca nu au o aplicatie pt android (am cautat si n-am gasit). Editat Iulie 27, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 27, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2022 Să-ia dracu pe ăi de la Hidro!Iar n-am reuşit să trimit indexul.Sâ vinâ şi să citească!... Mai rău e că auzeam azi de 40 miliarde ce le-ar datora statul pt compensări energie,bani care nu există!! Trăiască capitalismul populist din RO!Mă întreb dacă atunci când vom da faliment va ieşi cineva în stradă...Vorba lui Stoicikov:" mamaliciki"... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iulie 27, 2022 Partajează Postat Iulie 27, 2022 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Să-ia dracu pe ăi de la Hidro!Iar n-am reuşit să trimit indexul.Sâ vinâ şi să citească!... Aici am reusit eu in 2 pasi si 1 miscare. https://client.hidroelectrica.ro/autocitire Link spre comentariu
validae Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 https://client.hidroelectrica.ro/autocitire După ce completați CNP, se trimite pe adresa de mail un link valabil 30 de minute.Mergeți la căsuța de mail și dați click pe acel link.Va apărea o căsuță cu codul locului de consum sau locurilor, dacă aveți mai multe.După selectarea locului de consum, seria contorului, introduceți indexul nou și click pe Trimiteți.Veți primi pe adresa de mail un mesaj de confirmare dacă indexul a fost înregistrat. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Exact așa a funcționat și la mine. Nu este la fel de simplu ca în aplicația fostului furnizor, dar nici complicat nu putem spune că este. Aștept și eu cu nerăbdare prima factură. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 28, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2022 Am procedat fix ca data trecută,inclusiv am dezactivat adblokeru'.N-a intrat pe sait!Ce se întâmplă nu ştiu...Am închis şi toate taburile deschise,am şters şi istoricul şi degeaba... Rândul trecut nu a intrat din cauza adblokerului activ. Link spre comentariu
Nikk Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Acum 44 minute, DjLeco2021 a spus: Exact asa am procedat eu, ieri Nu cred, daca ati avut succes. Selectare cod loc consum -> selectare serie contor -> introducere index ... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iulie 28, 2022 Partajează Postat Iulie 28, 2022 Alea erau lesne de inteles, (ca am parcurs toate etapele), nu? Seria de contor este scrisa mare pe el sau se poate gasi pe una dintre facturile Enel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum