validae Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Există aplicatia ,,iHidro,, pe Google Play.Am instalat-o si eu recent. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 25 Autor Partajează Postat Februarie 25 validae.Şi merge aplicația?Ăştia să-i ia naiba cu softurile lor! Partea mai complicată la mine e că dau şi pentru soacra. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Merge aplicația, acum pe 27 voi da citirea la două locații. Până să instalez aplicația intram pe net la ,,transmitere index Hidroelectrica,, și nu mi-a dat rateu niciodată. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Pai doar de o luna da rateuri... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Am instalat si eu aplicatia si am dat indexul. Cica l-ar fi inregistrat cu succes. Sa vedem la urmatoarea factura... Credeam si eu ca imi afiseaza tote indexurile trimise, dar nu... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 25 Autor Partajează Postat Februarie 25 Blacksmith.Păi de aia ziceam că au softuri prăpădite!La EON gaz am toate indexurile,plus alte elemente de statistică... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Asa am si eu la CEZ... Abia astept sa se termine cu plafonarea asta sa revina preturile la normal, sa pot sa ma mut de la prapaditii astia... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 25 Autor Partajează Postat Februarie 25 Fugim?Păi fonduri de investiții Vest au cumpărat acțiuni la greu... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Acum 2 ore, Blacksmith a spus: Asa am si eu la CEZ... Abia astept sa se termine cu plafonarea asta sa revina preturile la normal, sa pot sa ma mut de la prapaditii astia... Nu am inteles logica. Pai plafonarea tine pretul sus, si dupa liberalizare ceilalti vor avea preturi mai mici ca hidro, ca sa fugi de ei? Eu ma gandeam ca dupa renuntarea la plafonare sa fug spre hidro, pt ca acum cu pretul plafonat, nu prea ma deranjeaza furnizorul. Toti sunt la fel...de plafonati Link spre comentariu
val Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Acum 13 ore, validae a spus: Merge aplicația, acum pe 27 voi da citirea la două locații. Până să instalez aplicația intram pe net la ,,transmitere index Hidroelectrica,, și nu mi-a dat rateu niciodată. Vedeti ca azi e ultima zi de transmitere a indexului. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Acum 14 ore, doru3160 a spus: Nu am inteles logica. Logica este ca dupa ce se termina cu plafonarea va creste pretul si la Hidroelectrica si va fi comparabila cu toti ceilalti. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Eu gândeam că indiferent cum cresc prețurile, la liber, hidroelectrica ar trebui să vândă mai ieftin decât restul, altfel vorbim de cartel. Acum cu plafonarea, nu vând și ei la prețul plafonat de stat? Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 doru3160.RO este "sat fără câini"!Experiența de până acum ne-a arătat că toți ne jupoaie.Chiar nu ştiu dacă la Hidro,după vinderea acțiunilor,nu se va veni cu o politică de "optimizare" profit şi se vor creşte prețurile! Culmea este că la americani este perfect funcțional sistemul concurențial pe piața "mamut" a curentului electric! Link spre comentariu
Nikk Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Acum 23 ore, validae a spus: Merge aplicația Pare ca merge, nu mai confirma prin email transmiterea indexului. De doua luni am revenit la varianta veche care e ok . Transmiteam indexul cu Ihidro si imi facturau estimat ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Care e varianta veche ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum