Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

Postări Recomandate

• Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, Blacksmith a spus:

Asa am si eu la CEZ...

Abia astept sa se termine cu plafonarea asta sa revina preturile la normal, sa pot sa ma mut de la prapaditii astia...

Nu am inteles logica. Pai plafonarea tine pretul sus, si dupa liberalizare ceilalti vor avea preturi mai mici ca hidro, ca sa fugi de ei?  Eu ma gandeam ca dupa renuntarea la plafonare sa fug spre hidro, pt ca acum cu pretul plafonat, nu prea ma deranjeaza furnizorul. Toti sunt la fel...de plafonati :rade:

Link spre comentariu
Acum 13 ore, validae a spus:

Merge aplicația, acum pe 27 voi da citirea la două locații.

Până să instalez aplicația intram pe net la ,,transmitere index Hidroelectrica,, și nu mi-a dat rateu niciodată.

Vedeti ca azi e ultima zi de transmitere a indexului.

Link spre comentariu

doru3160.RO este "sat fără câini"!Experiența de până acum ne-a arătat că toți ne jupoaie.Chiar nu ştiu dacă la Hidro,după vinderea acțiunilor,nu se va veni cu o politică de "optimizare" profit şi se vor creşte prețurile!

Culmea este că la americani este perfect funcțional sistemul concurențial pe piața "mamut" a curentului electric!

Link spre comentariu
Acum 23 ore, validae a spus:

Merge aplicația

Pare ca merge, nu mai confirma prin email transmiterea indexului. De doua luni am revenit la varianta veche care e ok .

Transmiteam indexul cu Ihidro si imi  facturau estimat ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări