val Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 (editat) iHidro, aplicație android disponibilă pe Magazin Play; deocamdată nefuncțională. Editat Octombrie 3, 2023 de val Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Nici măcar un soft ca lumea nu sunt în stare să cumpere!! https://economie.hotnews.ro/stiri-energie-26579300-aplicatia-hidroelectrica-fost-suspendata-doar-dupa-lansare-fost-incurcate-datele-clientilor.htm Link spre comentariu
Nikk Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 La Saturday, June 24, 2023 la 11:43, BRANCA a spus: La mobile CEC bag Nume,CLC şi Nr factură individual... Si factura negativa, de regularizare, cum o bagi ? Eu am platit acum , la ultima factura, soldul format din c/v a trei facturi din care una negativa, de regularizare . Sa vad cum le "imperecheaza" , sper ca nu manual ... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Am mai scris asta, e atât de greu să transmiți indexul lunar ? Funcție de distribuitor și dexteritatea fiecăruia în utilizarea aplicației, durează între unul și cinci minute.Și astfel nu mai ai nicio regularizare de plătit, fiindcă ești la zi cu plățile.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Eon te anunță cand fac ei citirea, si chiar daca le transmiti indexul, il baga in seama doar pe al lor. Sunt diferențe, dar foarte mici, pt ca data când dau eu citirea nu se pupă cu data cand fac ei citirea, dar in general e ok, nu am avut regularizari nesimțite. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 De ani buni eu trimit autocitirea la gaze și curent, mai ales că estimatul făcut la încheierea contractului nu prea mai bate cu consumul real, de obicei consum mai puțin decât estimatul, dar se mai întâmplă și invers.Am și un carnețel în care notez indexurile citita lunar și mențiuni dacă am făcut sau nu transmiterea. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Eu ca sa nu ma incurc, le dau lunar citirea, iar ei o baga în seamă , sau nu, funcție de cum citesc ei, iar pt aducere aminte, am poza contorului de gaz si curent in telefon. M-am dezobisnuit de carnețele... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Telefonul e de încredere, până îl pierzi sau se duce softul...sper că-i descarci din când în când pozele pe alt suport. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 3, 2023 Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Zilnic in google foto. Acum 12 minute, validae a spus: ..sper că-i descarci din când în când pozele pe alt suport. Deci in cel mai nefavorabil caz, pot pierde pozele din ultimele 24 ore. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Eu am dat lunar la Hidro citirile şi tot am primit,de curând, o "regularizare" negativă pe 2022!Efectiv n-am luat-o în seamă că nu ştiu ce aş putea face cu ea. Link spre comentariu
Nikk Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 2 ore, BRANCA a spus: am primit,de curând, o "regularizare" negativă pe 2022 Despre asta vorbesc si eu . - 1,66 lei in cazul meu, diferente de pret certificate verzi in anul 2022 ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Voua va da eroare in ultima vreme cand incercati sa trimiteti indexul ? Mie mi-a dat si luna trecut si acum. Fi-le-ar siteu al dreacu ! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Păi cum ai încercat, pe aplicație sau pe net, la ,,transmitere index Hidroelectrica,,? Vezi să fii in perioada de transmitere, altfel nu ia citirea. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Este in perioada... Pai exista si aplicatie ? Eu pe net am incercat... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 25 Autor Partajează Postat Februarie 25 Blacksmith.Înainte am avut rateuri la accesarea saitului Hidro.De atunci am transmis numai telefonic. Vezi că luna asta nu merge decât în perioada 22-26... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum