Vizitator Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Și la BCR e la fel. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Blacksmith.La cum merg lucrurile cu Hidro nu-ţi recomand să depăşeşţi cu mult sumele de pe factură.Altfel ar merge ca la o factură să plăteşti dublu,ca să vii mai la zi... Funcţie de aplicaţia care o ai de plată pot fi fie scanare factură,fie plata la client bancă,adică Hidro cum am eu la CEC,cu specificare cod client şi nr factură. Indiferent de metoda de plată îţi recomand să descarci confirmarea plăţii.Am amic căruia i-a plătit băiatul cu aplicaţie BT şi s-a trezit că-i restanţier!Acu' s-a enervat şi plăteşte cu dispoziţie plată! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Nu intra imediat banii, durează câteva zile așa e la Bcr. Cel mai bine e direct de la ei din pagina, cum e la Gdf... doar că hidra nu are așa ceva. La mine e emisă factura dar nu apare nimic în cont de plată, oricum pagina lor e o glumă sinistră. Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 am observat că e funcțională iar pagina cu facturi, cea care dispăruse luni de zile apărând acel mesaj că au actualizat softu cu succes etc. Dar nu îmi apare nici o factură acolo, deși scrie că ar fi facturile din 2022, iar eu am 4 facturi din iulie în octombrie, nu apare nici una. Vai mama lui de soft ce au făcut ei. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 10 ore, validae a spus: Cel mai ușor se plătește dacă ai card BT (Transilvania).Există o rubrică Plăți, după care Plătesc Utilități și două opțiuni ,,Am cod de bare,, sau ,,Nu am cod de bare,,. Având codul de bare, îl scanezi cu telefonul și aplicația citește factura, completând automat datele.Nu trebuie decât să bagi codul tău de plăți și gata... Asa am facut... dar numarul facturii pe care il citeste din codul ala de bare nu corespunde cu nr facturii, dar corespunde cu o parte din nr ala trecut sub codul de bare... Link spre comentariu
eos Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Care va mananca palma sa fiti actionari? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 23, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2023 Vin grămadă facturile!În câteva zile am primit 2 luni.Plătind prima lună,adică februarie,m-am trezit că nici n-au înregistrat plata şi ca atare au dat-o restantă pe martie! Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 3 ore, antemir a spus: Minim 50 de actiuni x 112 lei (adică minim 1000 de euro). Sunt scoase la vânzare aprox. 80 de milioane de actiuni. Multe zerouri dupa virgulă va deține un investitor ... casnic Irelevant cît deții, nu pare să fie o investiție rea. 80m x 112lei/acțiune = 8,960 miliarde, sub valoarea încasărilor pe ultimul an, adică P/E<1. Link spre comentariu
Nikk Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Vin grămadă facturile! Cum platiti in acest caz numai pe cod contract totalul ( sa zicem trei facturi) sau fiecare factura in parte si implicit trei comisioane - la MyBRD de exemplu ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 23, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2023 Nikk.Eu plătesc la CEC,acolo am cont,care are în listă Hidroelectrica.Nu ştiu să-mi ia comision...Am verificat o plată în altă parte şi e comision zero. Plata o fac separat,pe fiecare factură,find 3 locuri consum.Facturile vin separate,dar toate 3 într-o zi. Link spre comentariu
Nikk Postat Iunie 24, 2023 Partajează Postat Iunie 24, 2023 Eu am primit in cateva zile 3 facturi -ian,feb,mrt , pe acelasi loc consum si preferam sa fac o singura plata dar cu MyBRD Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 24, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2023 (editat) Nikk.Cum vrei tu e problematic.Eu am avut două facturi,la două zile,am plătit prima şi,în a doua,nu era înregistrată plata făcută la prima!Deci la a doua trebuie să fac un "artificiu",adică să plătesc strict numai luna aia,fără să ţin cont de sold. Editat Iunie 24, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
Nikk Postat Iunie 24, 2023 Partajează Postat Iunie 24, 2023 E problematic din cauza lor . Cu cod de bare poti plati factura curenta dar si total de plata . Am incercat sa pun numai cont contract sau cont contract / toate cele 3 facturi cu separator indicat de ei si nu vrea nici asa Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 24, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2023 Nikk.Uite eu n-am încercat în mobile banking CEC să plătesc,de ex,două odată.În fapt două sunt pe un nume şi una pe alt nume. La mobile CEC bag Nume,CLC şi Nr factură individual... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum