validae Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Era bine de știut dacă factura s-a bazat pe indexul trimis de consumator, sau pe estimare.Ar fi bine să plătească suma de plată scrisă în partea de jos a facturii. Dacă există o restanță egală cu factura curentă, ar trebui ca suma totală să arate asta. Uite cum apare una din facturile mele: Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 La mine factura s-a bazat pe indexu trimis de contorul smart la 1 ale lunii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 23, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Validae.Fix aşa plătesc şi eu conf factură.La tine e sold zero.Pun pariu că în mail ai trecut "sold" cãt ce e de plătit! Despre "soldurile" astea vorbesc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Asta e fix exact ce primesc pe mail, eu am renunțat de ceva ani la facturile tipărite. Trimit lunar citirea indexului, rar mi se întâmplă să uit, dar am un carnețel cu indexuri. Eu plătesc la Hidro scanând codul de bare din josul facturii cu telefonul în aplicația bancară. Link spre comentariu
Nikk Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Atasez si cum arata factura PDF . In corpul Email scrie ceva explicat aiurea si in factura altceva in legatura cu "soldul" clientului la data emiterii facturii . Dupa doi ani sunt varza cetatenii, softul la fel . Nu am mai vazut informatii despre achizitia unui soft adecvat . Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Nikk."Varza" de la tine e identică,cum am bănuit,cu cea de la mine.Find textul identic la cuvinte aş bănui că e făcut de soft! Şi apropo de Hidro,la Severin e filială "fizică".O prietenă de familie are o fostă elevă,ce lucrează acolo.Şi aia se plângea că toate belelele pe care le au la contracte şi facturi li se trag de la conducerea din Bucureşti.Fix aşa s-a exprimat:" sunt varză"! Pentru mine e o enigmă cum având profit atât de uriaş nu pot să pună la punct softul!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Ridingați ghidul mai întâi al facturilor H. https://we.tl/t-v8yPAoePcf Pentru mine nu mai e nici un mister de când l-am ridingat. Link spre comentariu
Nikk Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 (editat) Acum 4 ore, BRANCA a spus: Find textul identic la cuvinte aş bănui că e făcut de soft Texul nu e facut e soft, e facut de un iddoiot . Softul doar il multiplica, insereaza valorile soldului aferente consumatorului si genereaza emailul . Trebuia sa cumpere un soft consacrat dar sigur sunt alte interese . S-au sifonat multi bani in legatura cu softul asta . In iarna totusi aparuse pe SEAP o cerere de oferta a HIDRO pentru un soft . Nu stiu daca a fost adjudecata de cineva si in ce stadiu sunt . Stiu in schimb cat s-a muncit si in ce conditii , plus efortul financiar , pentru a edifica HIDRO si isi bat joc niste badalai de tot si de munca si de oamenii - acum pensionari , pe care ii invarte tractoristu' Buda'i de vreo doi ani ca le recalculeaza pensiile si le ia in considerare toate drepturile pentru care s-au platit contributii, adica acordul global, orele suplimentare , etc. O mizerie girata de stat care a trimis zeci/sute de mii de pensionari in instanta sa se judece ani de zile . Ridingați ghidul mai întâi al facturilor H Maresale, m-ai dovedit . Ma dau batut . Promit sa ma pun pe ridingat . Asta inseamna sa fii maresal ! Editat Aprilie 24, 2023 de Nikk completare Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 (editat) maresaldeflota.Cu ce te ajută ghidul Hidroelectrica?? În ghid e mai prost ca pe factură!Uită-te la poza lui Nikk şi compară-o cu cea din ghid.Nu bat!Aici e din ghid: Noi vorbeam de ambiguitatea în exprimare a celor de la Hidro.În factură soldul e "facturi restante sau creditate",iar în mail "soldul",de multe ori,este egal cu suma de plată! De asta ziceam că "soldul" e la ăştia "sold de factură" şi "sold de mail"! Nikk.Am crezut că ai scris la zeflemea termenul "iddoiot",credeam că vrei să sugerezi "idiot"...Recunosc că nu l-am întãlnit până acum. Editat Aprilie 24, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 13 ore, BRANCA a spus: Păi îţi emite factura pe 85,71 lei şi ai "sold" 85,71 lei? Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Uite soldu,nu e soldu...Extras din factura reală a lui Nikk.Aici soldul e zero,în mail soldul e egal cu totalul de plată. Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Uite și la mine Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Si cum se face plata ? Trebuie sa specifici codul ala de client cand le pui banii in cont ? Pot pune orice suma doresc ? Adica nu trebuie sa fie exact cat e in factura... Daca am de plata 100 de lei si eu pun 70 lei, o sa imi scada din cat am de platit, supma pe care am platit-o, si mai ramand cu restanta 30 lei care se adauga la factura urmatoare, nu ? Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 La virament după ce selectezi în aplicația bancara plata furnizor hidroelectrica o sa ai un câmp de completat cu nr contract si unul cu nr factura. Suma nu cred ca pui cât vrei, scadenta de 45 zile se refera la toată valoarea facturii. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Acum 46 minute, Blacksmith a spus: Si cum se face plata ? Trebuie sa specifici codul ala de client cand le pui banii in cont ? Pot pune orice suma doresc ? Adica nu trebuie sa fie exact cat e in factura... Daca am de plata 100 de lei si eu pun 70 lei, o sa imi scada din cat am de platit, supma pe care am platit-o, si mai ramand cu restanta 30 lei care se adauga la factura urmatoare, nu ? Cel mai ușor se plătește dacă ai card BT (Transilvania).Există o rubrică Plăți, după care Plătesc Utilități și două opțiuni ,,Am cod de bare,, sau ,,Nu am cod de bare,,. Având codul de bare, îl scanezi cu telefonul și aplicația citește factura, completând automat datele.Nu trebuie decât să bagi codul tău de plăți și gata... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum