Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

BRANCA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

71

• doru3160

57

• Nikk

49

• Blacksmith

36

Top autori în acest subiect

Imagini postate

luna asta am primit 2 facturi pe 14 și pe 22, probabil încep să se miște. E o chestie ciudată cu soldu, de altfel zic ei în corpul mail-ului. Practic trebuie plătit ce crie la punctul 4 din factură nu de la punctul 6.

Link spre comentariu

E bine sa va tineti o evidenta a facturilor/platilor . Factura curenta este inscrisa la pct 4 . La pct 6 este soldul , adica factura curenta plus alte facturi neplatite la data emiterii facturii curente . Sunt situatii in care desi ati platit  factura anterioara la ei sa nu apara operata plata la data emiterii facturii curente . Sunt unele nesincronizari si e buna o evidenta proprie macar pana or avea un soft adecvat unde poti verifica istoric facturi/plati , etc. La penultima factura imi aparea si mie sold desi platisem tot dar la ultima , venita ieri, soldul apare 0 deci au operat platile intre timp .

Link spre comentariu

XAN77.Cum plătit de la pct 6??Dacă ai soldul 0 lei pct 4 coincide cu 6.Dacă ai sold pct6=pct4+pct5(sold).Evident la sold negativ 6=4-5...

Unde ai trecut în "mail" că se plăteşte după pct 4,că eu nu găsesc aşa ceva pe factură?Poate nu caut eu atent...

Link spre comentariu

Eu pe 14 când am primit factura pe septembrie am platit imediat 193 lei. Acum pe factura de octombrie îmi apare la punctul 5 la sold ca având -193. Astfel la punctul 6 am 224 (factura curenta) - 193= 31. Dar eu nu am de plata 31 de lei evident, as vrea eu, am de platit cei 224 pentru factura curenta.

Link spre comentariu

XAN77.Păi au trecut greşit la tine sold -193 de lei.Soldul negativ sau pozitiv,zic eu,apare la regularizare sau pozitiv la restanţe.

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

În corpul mailului scrie 

Din motive tehnice, “Sold la data emiterii facturii” este actualizat
numai până la data de 30.11.2022, dată până la care au fost procesate
încasările.

deci ei stiu de plata anterioara dar nu e actualizat soldul asa ca figureaza de parca as fi platit in avans, dar eu stiu ce am platit si ce nu. Punctele 5 și 6 din factura sunt eronate.

Link spre comentariu
default-user=s40-p

Hidroelectrica <[email protected]>

Ataşamente22 apr. 2023, 17:25 (acum 21 de ore)

Factura fiscală cu nr. FX-23100...... a fost generată în data de 22.04.2023

Totalul facturii este 85,71 lei

Sold la data emiterii 85,71 lei

Din motive tehnice, “Sold la data emiterii facturii” este actualizat
numai până la data de 30.11.2022, dată până la care au fost procesate
încasările.

Cu stimă,
Un iddoit de la HIDROELECTRICA S.A.

Link spre comentariu

Păi îţi emite factura pe 85,71 lei şi ai "sold" 85,71 lei??Iar in factura bag mana in foc că scrie sold zero!

Exact aşa e şi in factura mea trecut,adică sold zero,iar in mail "soldul" coincide cu suma de plată,ca la Nikk.De asta intrebam ce înţeleg ei prin sold...

Deci sold de mail şi sold de factură??

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări