Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

Postări Recomandate

• Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Azi am pus facturile la arhivat şi ce să vezi?Adresa soacrei e trecută greşit!!Mă uit la facturile anterioare şi constat că era bine înainte!

Cum naiba au reuşit ăştia să greşească?Ori avea vreun soft cu "AI" care o fi "citit" contractul şi a băgat datele în facturile noi?

Chiar sunt curios dacă au mai păţit şi alţii chestii în genul ăsta...

Noroc că în Severin avem posibilitatea de-ai contacta la un birou de-al firmei!

Link spre comentariu

Conform Ziare.com , Hidroelectrica a lansat [oferta] în sistemul de achiziții publice prin care spune că dorește să cumpere „Suport tehnic, mentenanța corectiva si evolutiva, administrarea, operarea aplicației de management al contractelor de furnizare si facturare clienți casnici si non-casnici, mentenanța evolutiva a portalului de servicii digitale Hidroelectrica si dezvoltări de automatizări robotice.” Daca cineva poate sa ajute ...

Link spre comentariu

Ar trebui "ajutaţi"!Facturile mi le-a plătit un amic.Pe chitanţe trecut greşit nr factură şi CUI client...Aceleaşi date,antemenţionate,apar şi pe chitanţele amicului!Deci nr facturi identice la clienţi diferiţi!

Am constatat şi eu şi amicul că la bloc nu e trecută,la nici unul din noi,scara.Nu ştiu dacă şi la alţii e la fel...Taman ce dădeau azi pe sticlă că vor implementa programe speciale pt clienţi!

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
La 06.01.2023 la 11:37, Blacksmith a spus:

Nu vreau esalonat, vreau sa platesc tot o data !

Eu nu inteleg de ce se plange lumea ca o sa primeasca o factura mare o data... Pai, la ce te astepti daca n-ai platit luni de zile ? Cum ai vrea sa vina factura, mica ? Sa vina factura dupa 6 luni cu pretul consumului pe o luna ? Voi nu cititi contorul in fiecare luna si va faceti calculul cat aveti de plata si puneti banii deoparte ? De ce sa-mi fac probleme daca banii sint pusi deoparte... Eu practic platesc in fiecare luna, chiar daca banii ii virez in contul lor o data la 6 luni.

@Blacksmith ăștia de la Hidro cică citesc pe Elforum și ascultă doleanțele clientului.

Dacă eram in locul lor facturam la 5 ani, ce rost are să te mai încurci cu mărunțiș. Poate in aia 5 unii clienții își mută locul de consum la Bellu.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ce mai faceti ? V-au mai venit facturi ? Mie nici acum... 

Ati reusit sa luati legatura cu ei in vreun fel ?

Eu n-am vazut in viata mea oameni mai nenorociti ca astia.

Intotdeauna, cand ceva pare prea frumos pentru a fi adevarat... chiar nu este ! Am sarit mai repede sa ma abonez la Hidrotampenia ca avea cele mai mici preturi... si am dat peste cei mai mari prosti din lume. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări