BRANCA Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 Victorieee!Au venit facturile!La consum 50 kwh cca 0,52 lei/kwh.La 135 kwh ceva peste 0,7... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Numai la mine nu vin.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 7, 2023 Partajează Postat Martie 7, 2023 Poate ai intrat in programul primul kw si un an ai curent gratis. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 8, 2023 Autor Partajează Postat Martie 8, 2023 Azi am pus facturile la arhivat şi ce să vezi?Adresa soacrei e trecută greşit!!Mă uit la facturile anterioare şi constat că era bine înainte! Cum naiba au reuşit ăştia să greşească?Ori avea vreun soft cu "AI" care o fi "citit" contractul şi a băgat datele în facturile noi? Chiar sunt curios dacă au mai păţit şi alţii chestii în genul ăsta... Noroc că în Severin avem posibilitatea de-ai contacta la un birou de-al firmei! Link spre comentariu
Nikk Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Conform Ziare.com , Hidroelectrica a lansat [oferta] în sistemul de achiziții publice prin care spune că dorește să cumpere „Suport tehnic, mentenanța corectiva si evolutiva, administrarea, operarea aplicației de management al contractelor de furnizare si facturare clienți casnici si non-casnici, mentenanța evolutiva a portalului de servicii digitale Hidroelectrica si dezvoltări de automatizări robotice.” Daca cineva poate sa ajute ... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 12, 2023 Autor Partajează Postat Martie 12, 2023 (editat) Ar trebui "ajutaţi"!Facturile mi le-a plătit un amic.Pe chitanţe trecut greşit nr factură şi CUI client...Aceleaşi date,antemenţionate,apar şi pe chitanţele amicului!Deci nr facturi identice la clienţi diferiţi! Am constatat şi eu şi amicul că la bloc nu e trecută,la nici unul din noi,scara.Nu ştiu dacă şi la alţii e la fel...Taman ce dădeau azi pe sticlă că vor implementa programe speciale pt clienţi! Editat Martie 12, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Ma întreb ce fel de contabilitate au ăștia (acum) cu asemenea acte eliberate... Probabil au rămas la creion, radiera, și picioarele în ligheanul cu apa rece. Cu un profit net de 4 mld pe anul trecut, mai mare râsul ce sunt în stare sa demonstreze. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 In cazul astora nu se mai sesizează ANRE-ul, ANPC-ul, ANAF-ul, corpul de control al primului ministru, curtea de conturi, avocatul poporului, SRI, SIE, hastaguri, gardienii galaxiei și mama lu' Stefan cel Mare? Link spre comentariu
Nikk Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 De trei ani se chinuiesc cu softu' . Asta e, i-a ratat Ghita la digitalizare . Nu vor mai avea asa ocazie curand ... Ii ajuta si statul , guvernul, ANRE, parlament,etc. , care au modificat legislatia de cel putin zece ori ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 Sigur e ceva in neregula cu oamenii astia ! Atata nesimtire rar am mai vazut... Abia astept sa isi revina piata sa pot sa ma mut la o firma normala la cap. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 13, 2023 Partajează Postat Martie 13, 2023 La 06.01.2023 la 11:37, Blacksmith a spus: Nu vreau esalonat, vreau sa platesc tot o data ! Eu nu inteleg de ce se plange lumea ca o sa primeasca o factura mare o data... Pai, la ce te astepti daca n-ai platit luni de zile ? Cum ai vrea sa vina factura, mica ? Sa vina factura dupa 6 luni cu pretul consumului pe o luna ? Voi nu cititi contorul in fiecare luna si va faceti calculul cat aveti de plata si puneti banii deoparte ? De ce sa-mi fac probleme daca banii sint pusi deoparte... Eu practic platesc in fiecare luna, chiar daca banii ii virez in contul lor o data la 6 luni. @Blacksmith ăștia de la Hidro cică citesc pe Elforum și ascultă doleanțele clientului. Dacă eram in locul lor facturam la 5 ani, ce rost are să te mai încurci cu mărunțiș. Poate in aia 5 unii clienții își mută locul de consum la Bellu. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Îl mai știți pe Garcea când își dădea amendă singur? https://economedia.ro/anre-a-amendat-hidroelectrica-cu-400-000-de-lei-sanctiunea-a-fost-aplicata-inclusiv-pentru-neemiterea-la-timp-a-facturilor.html#.ZBibaLf8uNw Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 22, 2023 Autor Partajează Postat Martie 22, 2023 De "nuvo",ne ameninţă ăştia că ne vin facturile pe august 2022 şi noi coduri loc consum... https://www.antena3.ro/economic/facturi-hidroelectrica-august-2022-data-romani-669260.html?utm_source=Spynews.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=Spynews Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 22, 2023 Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Ce mai faceti ? V-au mai venit facturi ? Mie nici acum... Ati reusit sa luati legatura cu ei in vreun fel ? Eu n-am vazut in viata mea oameni mai nenorociti ca astia. Intotdeauna, cand ceva pare prea frumos pentru a fi adevarat... chiar nu este ! Am sarit mai repede sa ma abonez la Hidrotampenia ca avea cele mai mici preturi... si am dat peste cei mai mari prosti din lume. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum