Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

Postări Recomandate

• Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am reusit sa platesc gazele cu "cardul" ala de energie pe site la Posta Romana. Am primit si confirmare dupa o saptamana ca s-a facut plata. Numai ca... au trecut 3 zile si cei de la gaze inca nu au primit banii... tot imi apare ca am de plata suma aia in contul de pe site. Stiti cumva daca asa se intampla, sa dureze mai mult pana se inregistreaza plata ?

Link spre comentariu

Pot dura câteva zile până la înregistrarea plăţii, important e să ai întotdeauna confirmarea fizică sau electronică a plăţii.

Dacă nu se primeşte mail de confirmare imediat, faci un printscreen cu ecranul în care se confirmă realizarea plăţii.

Link spre comentariu

40,66 lei : 59 kWh = 0,6891 lei. Deci cu aproape 1 ban mai mult decat la ENEL. Ce este curios ca pretul la 59 kWh este egal cu cel de la 326 kWh. Oare au uitat sa aplice categoria de consum? Parca vad o recalculare in vara.

EDIT: acum am vazut ca este pt 6 zile...

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu

Legea 357/2022, publicată marți în Monitorul oficial, modifică regulile schemei de plafonare a facturilor la gaze și curent, stabilite de OUG 119/2022.

Concret, prețul final facturat plafonat de către furnizorii de energie electrică rămâne de maximum 0,68 lei/kWh, cu TVA inclus, pentru consumul realizat până la sfârșitul anului de către clienţii casnici al căror consum mediu lunar realizat la locul de consum în anul 2021 este cuprins între 0-100 kWh inclusiv.

În plus, legea extinde lista beneficiarilor schemei de plafonare. Astfel, prețul final facturat plafonat de către furnizorii de energie electrică va fi de maximum 0,68 lei/kWh pentru consumul realizat în perioada 1 ianuarie 2023 - 31 martie 2025 de către următoarele categorii de clienţi:

clienții casnici al căror consum lunar este cuprins între 0-100 kWh inclusiv;

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări