Vizitator Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 A apărut aia pe iulie înaintea lui iunie!? Sau e invers, oricum iulie e după iunie trebuie să treacă încă o lună Au zis că le emit treptat, așa că calm... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 1 oră în urmă, zvonacfirst a spus: Edit: important este ca tariful aplicat este 0.68. Ii obliga legea plafonarii. Chiar daca tariful lor este mai mic decat cel plafonat. De asta nici nu m-am obosit sa fac transferul catre ei de la eon. Pana in 2025 pretul fiind plafonat, pot beneficia de contul eon pe o platforma foarte bine pusa la punct, cu facturi la timp, si bine explicate... stii ce plătești. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 1, 2023 Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 A venit şi la nişte prieteni din Severin,da' la mine nu... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 (editat) Nici la mine, contractul fiind semnat in luna iulie 2022, online. Editat Martie 1, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Eu nu inteleg... Cum adica "a venit" ? Unde sa vina ? Nu trebuie sa intri tu pe https://client.hidroelectrica.ro/facturi ca sa o iei de acolo ? Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Nu, vine pe email. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Acum 20 minute, Blacksmith a spus: Eu nu inteleg... Cum adica "a venit" ? Unde sa vina ? Nu trebuie sa intri tu pe https://client.hidroelectrica.ro/facturi ca sa o iei de acolo ? Eu daca dau click pe acel link, primesc asta: Facturi Stimați parteneri și clienți, Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință faptul că Hidroelectrica a implementat cu succes noul sistem informatic de facturare. Acesta integrează soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici aflați actualmente în portofoliul societății, precum și a acelora care vor dori să încheie contracte de furnizare pe viitor. Vă asigurăm că facem eforturi pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite tuturor clienților, iar trecerea la noile programe informatice a reprezentat unul dintre pașii absolut necesari făcuți în această direcție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de perioadele de întârziere în emiterea facturilor. Dorim să reamintim că termenul de plată a facurilor emise de către Hidroelectrica este unul relaxat, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități. Dacă vă aflați în dificultate în ceea ce privește plata facturilor, aveți posibilitatea de a opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare. Formularul tip pentru cererea de eșalonare este disponibil pentru descărcare în format electronic la adresa : https://cdn.hidroelectrica.ro/cdn/furnizare/cereri_esalonare/cerere_esalonare_casnic.pdf (pentru client casnic) sau https://cdn.hidroelectrica.ro/cdn/furnizare/cereri_esalonare/cerere_esalonare_noncanic.pdf (pentru client business). După completare, acesta poate fi trimis la adresa de mail [email protected] sau poate fi depus în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Reamintim că Hidroelectrica nu utilizează intermediari în relația cu clienții săi, actuali și potențiali, astfel că pentru orice chestiune de interes (contractare, facturare etc.) vă rugăm să vă adresați exclusiv reprezentanților companiei sau să utilizați platformele electronice puse la dispoziție de societate. S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. Înapoi Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Acum 13 minute, DjLeco2021 a spus: Eu daca dau click pe acel link, primesc asta: Tocmai ! Pangina aia nu mai este functionala... Inainte era. Intrai acolo si gaseai toate facturile. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 1, 2023 Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 Te şi doare mintea,fără încasări de la populaţie,Hidro are un profit fantastic! Şi ca să vedeţi cât de javre sunt neocapitaliştii ăştia...Plafonarea a ajuns mană cerească pentru ei,deoarece nu vând la preţul real,ci la limita fixată!Altfel nu se explică profiturile uriaşe... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Daca s-ar vinde la pret real, chiar si energia termo ar fi atat de convenabila incat am dormi cu degetele in priza... Link spre comentariu
draku Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 A aparut prima factura de la Hidroelectrica.... Perioada de facturare: 01 - 31.07.2022 Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 (editat) La cit au calculat kWh? Si la mine a aparut dar tot baga o groaza de mizerii dupa pretul oficial de 0,25lei/kWh din contract si ajunge pe la 0,8 lei/kWh cu toate magariile adaugate. Mai multe taxe si rahaturi in pret ca valoare, decit pretul kWh... Editat Martie 2, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
draku Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 La fel si aici, dupa pretul de 0,25 lei/kwh apar o gramada de alte taxe... Daca impart valoarea de plata la nr. de kwh reiese un pret de 0,69 lei/kwh Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Puneti o poza cu detalierea platii sa o comparam cu una ENEL. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Daca e inafara sa se stearga. Am primit o instiintare (pe contul de la E-on unde sunt si cu gazul) precum ca am de primit o suma de 1055 lei (cifra cu minus). Atunci cand am plecat de la ei mi s-a sters tot istoricul, inclusiv facturile de electricitate. Nu scrie ce reprezinta acea suma, nici care lege sta la baza calculului. Am facut captura de mai jos, am luat fostul contract, ultima factura si cu CI am purces la BRD unde am recuperat banii. Am scris asta pentru cei care sunt in aceeasi situatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum