Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

Postări Recomandate

@BRANCA. Eu am incercat aseara transmiterea indexului si mi-a generat si comunicat linkul ( valabil 30 min) peste cateva ore bune si l-am ratat evident . Dapv softul pare facut de Ghita. La zeci/sute de mii de clienti , dupa mai mult de un an softul este , cu indulgenta, mediocru . In jurul orei 3 am am incercat din nou sa transmit indexul si am primit instant , pe email, linkul respectiv si am transmis indexul . Desi am primit , pe email, confirmarea nu am nicio garantie ca a fost inscris in sistem ca nu pot vizualiza/verifica nimic . O aiureala acest soft . Inclusiv modificarea POD , daca este reala . Acesta este un identificator unic al locului de consum acordat la racordare si nu vad motivul pentru care ar trebui modificat . E dezamagitor acest mod de conlucrare cu clientii al Hidro  ...

- Nu cunosc situatia (citirilor distribuitorului ) la gaze .  La curent am inteles ca nu poate depasi 3 luni .

-  De la 1 aprilie nu mai exista compensare ci numai plafonare a preturilor , deci statul nu mai vireaza furnizorilor nimic .

- Daca in UK e una din 4 , la noi probabil sunt 9 din 10 , adica e mult mai bine ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aplicatia este globala , nu cred ca are preferinte .

Unde ajungeti in aplicatie ? Nu va transmite ( dupa autentificarea cu CNP si confirmare CAPTCHA) in email linkul pentru introducere index ?

Verificati sa nu fi ajuns in casuta de SPAM ... Eu am primit aseara email cu linkul  dar dupa cateva ore . Am transmis dupa laptop.

Eventual inscrieti in agenda email adresa lor [email protected]

Link spre comentariu

Nikk.Ca în filmele cu proşti!Am încercat două browsere,toate indicaţiile de pe net şi ce să vezi??Abia când am dezactivat blocare continuterului,la "plezneală", am putut intra!!

Acu aştept mailul...cică vine în câteva minute,da' stau şi-mi creşte barba!

E ceva de speriat!Scriu blocare ad blocker şi-mi apare "continuterului"!!

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am primit factura pentru ultimele 3 zile din martie cu indexi estimati si calcul dupa legislatia anterioara .

Pentru transmitere index pe platforma Hidro este necesara selectarea  POD-ul , preluat automat din baza lor de date (daca se detin mai multe locuri de consum).

Pentru transmitere telefonica este necesar cod loc consum , un cod nou alocat de Hidro.

Ca la oricare societate de stat care se respecta platforma lor este originala si are limitari serioase care o tin partial functionala de mult timp.

Am vazut ca sunt in contractarea/implementarea unei solutii profesionale/consacrate  de gestionare  contracte, clienti, facturi, etc.

Sunt mult defazati cu facturarea , cel putin .

Link spre comentariu

Luna care a trecut nu am reuşit transmiterea indecşilor la Hidro.Am primit facturile pentru trei locuri de consum pt câteva zile din martie!

Sunt defazaţi rău inşi ăştia...Cum le-o merge afacerea??

Pe de altă parte chiar dacă dai autocitirile "cineva" tot vine,periodic, şi notează indecşii contoarelor.La fel e şi la Eon Gaz,unde,culmea,cineva citeşte lunar!O fi numai în MH aşa ceva şi atunci care-i bişa cu autocitirea??

Link spre comentariu

Citirea indexilor la maxim 3 luni de catre operatorul de distributie este impusa prin lege . Anterior in rural se permitea citirea la 6 luni .

Facturarea pana la finele lunii martie ( eventual pentru cateva zile - cazul meu) a fost facuta dupa legea veche  in vigoare pana la 1 aprilie , care avea plafonare si compensare pentru anumite transe de consum . Softul lor de facturare are limitari serioase si , probabil, nu pot , pe aceeasi factura,  sa aplice doua modalitati de calcul. Am vazut in presa ca inca din aprilie solicitau oferte pentru un soft consacrat in domeniu . Asteptam .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări