Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

BRANCA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

71

• doru3160

57

• Nikk

49

• Blacksmith

36

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cum adaug un loc de consum la contractul cu hidroelectrica, in situatia in care nu am primit factura separata pentru acela, toATE DOCUMENTELE FIIND ONLINE , NU AM HARTII FIZICE

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Acum 4 ore, doru3160 a spus:

Daca ei isi permit sa presteze fara plata, sunt tari

Chiar asa ? Consumatorii casnici ai Hidro sunt undeva la 15% din total productie . Ceilalti au platit consumul , chiar in avans ca Hidro a contractat 80% din productie pentru urmatorii doi ani . Ce , ba'etii destepti , cu doctorat la Cacademia de informatii sa moara de foame , ca e viata scumpa la Monte Carlo ...

Link spre comentariu
Acum 12 ore, doru3160 a spus:

Eu nu inteleg de ce va framanta atata grija facturilor. Daca ei isi permit sa presteze fara plata, sunt tari.

Personal nu am consum in cele doua locuri, dar la ceilalti am primit de plata nejustificat, CEZ nu mai este in Romania, nu mai raspunde nimeni, pot face ce vor.

Legat de Hidroelectrica am si alte interese, la capitolul asta e mai bine sa tin toate ouale intr-un cos.

Link spre comentariu

Veşti "bune",cică vor veni facturile la Hidro şi se pot plăti şi în rate...Problema e cum?

Zic ăştia că ANRE obligă furnizorii să simplifice facturile şi să aibă fiecare şi aplicaţie să poţi verifica situaţia consumului...Eu nici in momentul actual nu reuşesc să intru pe saitul Hidro de pe telefon!Dau autocitirile prin telefon.

Link spre comentariu

De ce in rate ? De consumat ai consumat tot in rate ? Eu nu vreau in rate, vreau sa platesc tot o data !

Facturile ar trebui sa poata fi accesate din pagina asta: https://client.hidroelectrica.ro/facturi. Dar vad ca de vreo 2 luni ne tot baga rahatul ala de mesaj ca pentru prosti. Ceea ce fac ei cu noi acum este bataie de joc. Iar bataia de joc se face ori din prostie ori din rautate. Sper sa ma insel...

De platit, poti folosi aplicatia de la banca si le virezi suma de pe factura in cont.

Link spre comentariu

Blacksmith.Aia cu ratele e pentru cei cu bani puţini...poţi plăti şi tot odată!

Nu ştiu dacă Hidro va da drumul la toate facturile odată!Pe anul trecut ultima am avut-o prin iulie...

Ai accesat vreodată linkul pe care l-ai pus??

Link spre comentariu

Stiu de la un amic ca vin facturi lunare dar toate odata. Pentru plata in rate exista un formular online prin care se poate solicita esalonarea platilor. Nu am acum linkul la indemana dar cred ca a fost postat si aici. 

Link spre comentariu
La 02.02.2023 la 13:41, Nikk a spus:

Chiar asa ? Consumatorii casnici ai Hidro sunt undeva la 15% din total productie

Da, chiar asa.  

15% din productia totala nu e chiar din drum. Ca agent economic mergi pe principiul rentabilitatii, nu faci pe sponsorul.

Link spre comentariu

Hidro poate termina facturarea în doua luni, dar recalcularea nu cred ca se termina în 5 ani. Are deja 3 ani de când se tot recalculează. Recalcularea asta a pensiilor are același efect precum morcovul pe bățul din fața măgarului. 

Link spre comentariu

Recalcularea se termina in 5 ore . Din aprilie 2001 toate datele sunt in serverele CNP. De trei ani 1000 de angajati temporar  au introdus datele aferente pensiilor in plata stabilite anterior pentru conversia in puncte de pensie. Se poate da o lege instant sau un Oug ( sau 13 ca pe energie) , problema e ca implica o crestre substantiala a bugetului de pensii - bani cu care guvernele responsabile (cu furatul) au pacalit pensionarii . Bugetul nu se inchide decat daca pensiile speciale = rente de stat pentru aristocrati/securistocrati  , sunt calculate pe contributivitate . De aici dilema . Al dreaq Ghinea asta, cum a intinat el nobilele idealuri ale fsn-ismului si securismului din Romania ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări