dan_b11 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 22 ore, user72514 a spus: Nu vreau esalonat, vreau sa platesc tot o data ! Eu nu inteleg de ce se plange lumea ca o sa primeasca o factura mare o data... Pai, la ce te astepti daca n-ai platit luni de zile ? Cum ai vrea sa vina factura, mica ? Sa vina factura dupa 6 luni cu pretul consumului pe o luna ? Voi nu cititi contorul in fiecare luna si va faceti calculul cat aveti de plata si puneti banii deoparte ? De ce sa-mi fac probleme daca banii sint pusi deoparte... Eu practic platesc in fiecare luna, chiar daca banii ii virez in contul lor o data la 6 luni. Dacă ati sti câți vin cu reclamații de facturi mari deși ei nu au plătit nimic luni de zile …. Și nu doar la Hidro. Așa e omul… Eu nu înțeleg de ce ANRE-ul nu amendează furnizorul de doua ori pe zi pentru ca nu emite facturi după cum s-a angajat in contractul cu clientul. Nu cred ca in contractul cu clientul scrie ca ei emit facturi la șase luni. Link spre comentariu
hachia Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 corect dar ANRE-UL este de fatada, Link spre comentariu
core Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Daca voi dati citirea si stiti cat este kwh, stiti cat trebuie sa platiti. Puteti plati inainte sa va vina factura, in contul punctului de consum. Daca platiti mai mult oricum nu se pierd banii, raman in cont pentru perioada urmatoare. Asa nu mai aveti grija ca o sa vina mult de platit deodata. Eu am asa platesc la eon pentru gaz si la salubritate, pentru ca consum rar si suma lunara e mica, nu ma mai complic sa platesc decat o data pe an, pe la inceput. In anii trecuti la salubritate venea mai putin, acum e ceva mai mult, dar tot se merita sa platesc o data pe an. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 La mine, contractul din anul trecut, semnat in Iulie. Nici astazi nu mi-a venit nicio factura. Indexul l-am trimis lunar, intre 26 si 27 ale lunii. Asteptam, asteptam. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 (editat) Mai astept si luna asta si le fac o vizita, banuiesc ca nu exista vreun numar de contact sa ii poti suna (sa iti si raspunda cineva). Site-ul este extrem de NE-ofertant... Editat Ianuarie 7, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Craciun Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 call center hidroelectrica: 0219861 Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 39 minute, antemir a spus: Nu mai asteptati. Platiti conform calculelor (chiar aproximative) facute. Altfel veti avea de plata sume foarte mari. Nu prea ai cum sa platesti fara o factura emisa.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 7, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Haideţi că e jalnic!Suntem în 2023 şi RO e membră UE şi nu sunt în stare să facă un soft la zi?? Şi dacă angajau nişte personal să facă de mână chitanţele şi tot mişcau mai repede! Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 La 06.01.2023 la 10:51, zvonacfirst a spus: Probabil ca se asteapta ca toata lumea sa trimita aceste formulare prin posta. [email protected] Link spre comentariu
dan_b11 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 (editat) Pentru soft trebuie bani in primul rând și in al doilea rând oameni pregatiti sa stie sa l folosească. Oamenii nu și dau interesul dacă nu au și salar. Se vede clar și in alte parti(furnizor sau distribuitor). Interesul conducerii este doar sa reducă costurile. Nu contează ca mai are cine sa și lucreze sau nu. eu as reclama tot a doua zi la ANRE. Ei fac praf tot sistemul sa aibă măcar de citit reclamații. De platit înainte nu văd de ce as plăti(chiar dacă as fi in acea situație). Nu au oferit niciun serviciu. de unde or fi având bani acești furnizori sa plătească tariful de distribuție către distribuitor? Sa fiți siguri ca ei plăteasc lunar către distribuitor. Editat Ianuarie 7, 2023 de dan_b11 Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 7 minute, dan_b11 a spus: de unde or fi având bani acești furnizori sa plătească tariful de distribuție către distribuitor? Clar, ceva nu e in ordine. Am scris si eu mai sus-cum, statului sa nu-i pese cand are nevoie de atatia bani? Link spre comentariu
Nikk Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Au mai bagat'o odata in insolventa sa scape de contractele cu Buzaianu . Nu a interesat pe nimeni niciodata cine si de ce a semnat acele contracte intermediate de Nutzy a lu' petrov. Cand o freca Guvernu' cu plafonarea-compensarea , 80% din energia producatorilor de stat era contractata anticipat . Un motiv excelent pentru ca statul sa transfere cateva miliarde bune de fraier day in buzunare private . Toata lumea fericita . Cu dom' gheneral in frunte vom avea victorii munte ! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Nu fiţi foarte siguri că distribuitorii plătesc chiar lunar la producător.Iar Hidroelectrica e în primul rând producător, nu numai distribuitor.La ce bani rulează ăştia, facturile voastre pe câteva luni sunt bani de ţigări pentru ei.. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 2 ore, antemir a spus: De ce nu ? Ai un numar de contract , un cont client, ai contul bancar al furnizorului. Si la Enel, Eon - Gaz, Vodafone, Digi ... poti sa platesti ce suma vrei si cand vrei. Pai si cum se face legatura intre plata si tu ca client ? De unde stiu aia, cand primesc o suma in cont de la un oarecare, ca aia e de fapt plata pt factura ta ? Link spre comentariu
Nikk Postat Ianuarie 7, 2023 Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 Hidro nu e distribuitor e numai producator si furnizor/vanzator de energie . In calitate de furnizor incheie contracte cu consumatorii . Tot ca furnizor nefacturand ar avea plati restante catre producator , distribuitor , transportator, stat etc. Posibil sa le sustina din venitul/profitul obtinut de la marii consumatori din industrie/economie care cu siguranta nu sunt gestionati cu softul pentru "casnici" ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum