gica70 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 10 minute, hachia a spus: daca nu vin facturile , ce platesti in rate?? La rubrica facturi trec x si o Acum 16 minute, gica70 a spus: Spera lumea sa nu vie facturile teanc E vorba despre o speranta! Link spre comentariu
hachia Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 1 minut, gica70 a spus: E vorba despre o speranta! de 33 de ani tot speram Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 19 minute, gica70 a spus: Iata initiativa HE, accepta plata in rate. Sunt sigur ca accepta si plata cu credit bancar. Acum 21 minute, gica70 a spus: Sa nu vina, asa este in romana! Bine, data viitoare o sa-ti desenez, ca sa-ti "vie" mai usor sa intelegi ce am vrut sa zic. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Anul care a venit sa-ti aduca sanatate si spor in toate! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Mulțumesc, ce-mi dorești mie, îți doresc de 3 ori mai mult. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Adica cum, 3 ani de-acum incolo sa huzuresc?! Ar fi ceva! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Mai fratilor, M-am mutat si eu la Hidro acum vreo 2-3 luni... Nu am primit pana acum nici o factura. M-am uitat la portalul ala de client la sectiunea unde ar trebui sa intru sa vad daca am vreo fatura, si apre un mesaj cum ca au terminat de schimbat softurile cu succes, bla bla, nimic interesant... Pai ma, daca ai pus softuri noi, nu are trebui sa le si folosesti ? De ce nu pot sa-mi verific facturile ? Eu n-am mai pomenit asa ceva, ii cauta omu sa le dea bani si ei nu vor. Le-am scris pe toate email-urile de le-am gasit pe site. Draci ! Nu raspunde nimeni. Probabil ca noi nu sintem destul de buni ca sa se injoseasca ei sa vorbeasca cu noi. Noi sintem doar niste tarani analfabeti care nu stie ei d-astea... Daca exista ceva care ma scarbeste mai mult pe lumea asta, aceasta este "LIPSA DE COMUNICARE" ! Aveti idee daca se poate contacta in vreun fel acesti mari smecheri naturali ? Pe cuvant, de nu-mi vine sa-i dau dracu cu tot cu preturile lor mici si sa ma mult la altii. Pai cand eram la CEZ nu existau altfel de probleme. Daca era ceva, intram imediat pe chat-ul de relatii cu clientii si in 5 min raspundea cineva, de fiecare data ! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Explicația e că sunt depășiți de numărul mare de abonați care au venit în scurt timp.Nu te panica, mie mi-a venit prima factură cam după trei luni, dar se plătesc decalat nu te pune să plătești trei luni deodată.Hidro nu avea serviciul de relații cu clienții așa bine pus la punct ca ceilalți, ei neavând până acum clienți persoane fizice.Cu timpul se va rezolva.Până la urmă pe tine te interesează cât de frumos îți vorbește cineva în timp ce îți fură din buzunar sau să ai un preț cât mai suportabil? Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Mie imi este teama de altceva. Si zic asta pentru ca nu vad cum HE, care produce o treime din energie electrica a tarii, sa amane contravaloarea energiei furnizate atata timp. Desigur sunt cauze obiective aratate mai sus dar tot nu inteleg de ce se tot amana, nu au nevoie de bani? Pai angajez pe cei mai tari si pe cei mai buni sa-mi rezolve rapid si bine problemele! De aceea cred ca alta este problema.. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Acum 8 ore, user72514 a spus: M-am mutat si eu la Hidro acum vreo 2-3 luni... Nu am primit pana acum nici o factura. Eu am migrat la Hidro in aprilie anul trecut si de atunci am primit doua facturi, una cu sold pozitiv si una cu sold negativ. Copii mei au migrat si ei la sfatul meu la o luna, respectiv 6 luni dupa mine. Fiul meu a primit o singura factura iar fiica mea nu a primit niciuna. La fel si doi colegi de la birou care sfatuiti tot de mine au migrat si si la Hidro. Mi s-a dus vestea de bun sfatuitor. In situatia asta cred ca sunt marea majoritate a clientilor Hidro. Eu ma astept la o superfactura, va dati seama ce grozavie o sa fie cand va veni din moment ce incepand cu consumul din mai anul trecut pana acum nu am platit nimic. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 https://cdn.hidroelectrica.ro/cdn/furnizare/cereri_esalonare/cerere_esalonare_casnic.pdf Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 De acord cu tine @gica70, doar ca urmatoarele 6 luni vor fi tot greu de suportat. Va trebui platita factura curenta plus rata lunara din factura gigant. Practic timp de 6 luni voi plati in fiecare luna consumul pentru doua luni. Plus de asta, nu vad sa scrie in formular vreo adresa de email. Probabil ca se asteapta ca toata lumea sa trimita aceste formulare prin posta. Sunt foarte curios cat timp le va lua sa proceseze atatea formulare. Nu inteleg de ce nu se modernizeaza si cei de la stat, pentru ca era mult mai simplu sa faca totul online macar pentru clientii care au posibilitatea asta. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 6, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Sper ca Hidro să păstreze "schema" dinainte,adică factură şi plată pe o lună!Altfel e jale...Practic acum am 6 luni neplătite pe 2022!Posibil să se adauge ianuarie 2023... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Nu vreau esalonat, vreau sa platesc tot o data ! Eu nu inteleg de ce se plange lumea ca o sa primeasca o factura mare o data... Pai, la ce te astepti daca n-ai platit luni de zile ? Cum ai vrea sa vina factura, mica ? Sa vina factura dupa 6 luni cu pretul consumului pe o luna ? Voi nu cititi contorul in fiecare luna si va faceti calculul cat aveti de plata si puneti banii deoparte ? De ce sa-mi fac probleme daca banii sint pusi deoparte... Eu practic platesc in fiecare luna, chiar daca banii ii virez in contul lor o data la 6 luni. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Acum 14 minute, user72514 a spus: Nu vreau esalonat, vreau sa platesc tot o data ! Bravo dom'le! Ai mers pe principiul furnicutei. Multi dintre noi au aplicat, probabil, stilul de viata al greierelui. Acum ne meritam soarta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum