ratza Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Aproape aş băga mîna în foc că, deşi ar putea, firmele româneşti NU vor face investiţii, ci vor căpuşa. Link spre comentariu
Nikk Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 (editat) Se retrage Enel in sensul ca se retrage actionariatul italian care este preluat de greci , activitatea continua. Adica "afacerea" se vinde intre doi patroni, fost si viitor ... Editat Noiembrie 23, 2022 de Nikk completare Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Adică pleacă o javră şi vine alta...pleacă mafiotu şi vine fanariotu. Link spre comentariu
hachia Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 A primit cineva facturi ?? Link spre comentariu
Craciun Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 (editat) Salut, Din octombrie n-am mai primit nici o factura, si facura din octombrie era pentru luna iunie .:) Editat Ianuarie 3, 2023 de Craciun Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Am incheiat contractul cu Hidroelectrica in august 2022. Pana acum n-am primit nicio factura. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 3, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 La Hidro n-am mai primit facturi din octombrie.În octombrie s-a plătit luna iunie! Din ce-mi zice un amic s-a făcut îmbunătăţire de soft şi vor veni facturile în ianuarie.Sper... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Cam naspa situatie, si sigur plata se va face la un moment dat. Spera lumea sa nu vie facturile teanc, legate in dosar plic, sa nu se prapadeasca. Si se mai povesteste ca suntem tara cu cei mai multi IT isti raportat la populatia activa, da astia nu sunt in stare sa puna la punct o platforma, un soft care sa ajute la plata lunara a consumului. Cred ca au muscat o imbucatura din piață , mai mare decat pot mesteca. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 Acum 28 minute, doru3160 a spus: ... Si se mai povesteste ca suntem tara cu cei mai multi IT isti raportat la populatia activa, da astia nu sunt in stare sa puna la punct o platforma, un soft care sa ajute la plata lunara a consumului. Cred ca au muscat o imbucatura din piață , mai mare decat pot mesteca. Poate software-ul nici măcar nu e românesc. Până la urmă în atâta amar de vreme și dacă le făceau in Excel tot reușesc până acum să factureze. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 https://ziare.com/hidroelectrica/hidroelectrica-contracte-noi-facturi-energie-electrica-1781047 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 3, 2023 Partajează Postat Ianuarie 3, 2023 (editat) "Prețul de 0,2825 lei/kWh este cu circa 12% mai mare decât cel aplicat în prezent, în oferta care expiră la data de 31 decembrie 2022." Sursa: https://ziare.com/hidroelectrica/energie-electrica-hidroelectrica-preturi-crestere-oferta-clienti-casnici-1-ianuarie-2023-1780637 Asa usor incep sa se alinieze si ei la pret, frumos ar fi ca ceilalti sa mai scada... Editat Ianuarie 3, 2023 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Nikk Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Societate de stat in SRI lanka , raiul securistilor, centuristelor, sinecuristilor ... Capusata maxim ca odinioara Petrom, Sidex, etc. Freaca softu' ala de vro' doi ani . L-au complicat maxim , factureaza pe luna calendaristica - estimat desigur , nu intre citirile de index din perioada impusa , ca toata lumea cu minim un neuron ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 9 ore, Stefan a spus: Poate software-ul nici măcar nu e românesc. Eu aș încerca o scuză mai bună, sau aș da vina pe incompetența celor care ar trebui sa se ocupe de asta. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 Acum 15 ore, doru3160 a spus: Spera lumea sa nu vie facturile teanc, legate in dosar plic, sa nu se prapadeasca. Iata initiativa HE, accepta plata in rate. https://cdn.hidroelectrica.ro/cdn/furnizare/cereri_esalonare/cerere_esalonare_casnic.pdf Acum 1 minut, gica70 a spus: sa nu vie Sa nu vina, asa este in romana! Link spre comentariu
hachia Postat Ianuarie 4, 2023 Partajează Postat Ianuarie 4, 2023 (editat) daca nu vin facturile , ce platesti in rate?? La rubrica facturi trec x si o Editat Ianuarie 4, 2023 de hachia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum