Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

BRANCA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

71

• doru3160

57

• Nikk

49

• Blacksmith

36

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se retrage Enel in sensul ca se retrage actionariatul italian care este preluat de greci , activitatea continua. Adica "afacerea" se vinde intre doi patroni, fost si viitor ...

Editat de Nikk
completare
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

La Hidro n-am mai primit facturi din octombrie.În octombrie s-a plătit luna iunie!

Din ce-mi zice un amic s-a făcut îmbunătăţire de soft şi vor veni facturile în ianuarie.Sper...

Link spre comentariu

Cam naspa situatie, si sigur plata se va face la un moment dat. Spera lumea sa nu vie facturile teanc, legate in dosar plic, sa nu se prapadeasca. Si se mai povesteste ca suntem tara cu cei mai multi IT isti raportat la populatia activa, da astia nu sunt in stare sa puna la punct o platforma, un soft care sa ajute la plata lunara a consumului. Cred ca au muscat o imbucatura din piață , mai mare decat pot mesteca. 

Link spre comentariu
Acum 28 minute, doru3160 a spus:

... Si se mai povesteste ca suntem tara cu cei mai multi IT isti raportat la populatia activa, da astia nu sunt in stare sa puna la punct o platforma, un soft care sa ajute la plata lunara a consumului. Cred ca au muscat o imbucatura din piață , mai mare decat pot mesteca. 

Poate software-ul nici măcar nu e românesc. Până la urmă în atâta amar de vreme și dacă le făceau in Excel tot reușesc până acum să factureze.

Link spre comentariu

"Prețul de 0,2825 lei/kWh este cu circa 12% mai mare decât cel aplicat în prezent, în oferta care expiră la data de 31 decembrie 2022."

Sursa:

https://ziare.com/hidroelectrica/energie-electrica-hidroelectrica-preturi-crestere-oferta-clienti-casnici-1-ianuarie-2023-1780637

Asa usor incep sa se alinieze si ei la pret, frumos ar fi ca ceilalti sa mai scada...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Societate de stat in SRI lanka , raiul securistilor, centuristelor, sinecuristilor ... Capusata maxim ca odinioara Petrom, Sidex, etc. Freaca softu' ala de vro' doi ani . L-au complicat maxim , factureaza pe luna calendaristica - estimat desigur ,  nu intre citirile de index  din perioada impusa , ca toata lumea cu minim un neuron ...

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Stefan a spus:

Poate software-ul nici măcar nu e românesc. 

Eu aș încerca o scuză mai bună, sau aș da vina pe incompetența celor care ar trebui sa se ocupe de asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări