Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

BRANCA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

71

• doru3160

57

• Nikk

49

• Blacksmith

36

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 23 ore, merck a spus:

Eu doar am intrebat de unde a aparut/pus @gica70 pragul ala de 300kW, ca se stie de pragul de la 100kW si cel de la 255kW. 

Faci confuzie intre consumul de 300kWh de anul trecut care este o conditie pentru anul in curs in care consumul este tarifat maxim, indiferent de transa. Vezi mai sus.

Editat de gica70
Link spre comentariu

Daca Paul Stanescu nu a mancat rahat, se renunta la piata libera si se revine la preturile reglementate. Nu-i prima data, deci se poate. Prima data a fost in 2018 cand s-a revenit la preturi reglementate. 

"Procesul de liberalizare a mai fost parcurs o dată, în cursul anului 2018, până a apărut OUG 114/2018, care a reintrodus preţurile reglementate"

Link spre comentariu

Dacă cineva ar avea stofa de manager, s-ar face demersuri sa ia hidroelectrica pachetul lor, și sa devina și distribuitor cu infrastructura bine pusa la punct. Altfel, parca vad ca Jana nu e moarta, Jana se transformă. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, hachia a spus:

drum bun fara intoarcere   ENEL   

si sa ia   exemplu de la tine    si altii

Ce anume credeti ca se va schimba in mai bine dupa plecarea lor?

Link spre comentariu

Problema cu multe din javrele astea străine a fost că aveau obligaţii de investiţii când au intrat pe piaţă şi nu le-au respectat.În rest,cum zic eu,"tăietori de bilete la intrarea în sală"...Parcă firme româneşti n-ar fi putut face acelaşi lucru...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări