validae Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Am trimis și eu indexul acum, dar cum am două locuri de consum, văd că nu pot schimba în aplicație între cele două.O să mă mai joc cu ea și dacă nu-mi place o șterg. Se pare că voi trimite tot pe calea adresei clasice, care trimite confirmare pe mail: https://client.hidroelectrica.ro/autocitire Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Indexul se depune online, la ghișeul 2. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Mie pe pagina aia imi da eroare la trimitere... Ca de aici a plecat discutia, Parca mai zicea cineva ca trimite prin telefon... La ce nr. ? Vai de viata noastra... Traim in 2024 (anul in care se petrecea actiunea in filmele SF), am inventat inteligenta artificiala, dar nu sintem in stare sa face o aplicatie de trimis indexul. Asta inseamna sa fii fomist dupa bani si sa angajezi repetentii la informatica sa-ti faca aplicatia, ca e mai ieftin. Link spre comentariu
roadrunner Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 (editat) Acum 2 ore, validae a spus: Am trimis și eu indexul acum, dar cum am două locuri de consum, văd că nu pot schimba în aplicație între cele două.O să mă mai joc cu ea și dacă nu-mi place o șterg. @validae iti mai trebuie un telefon. Cei cu mai multe puncte de consum au cel putin doua telefoane. RR Editat Februarie 26 de roadrunner Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 Asta mai lipseşte,adică să-ți mai iei unu,două telefoane în plus,pentru mai multe locuri de consum!! Blacksmith.Autocitirile se dau la nr hidro 0800 800 359 (APEL GRATUIT). Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 26 Partajează Postat Februarie 26 Acum 5 minute, BRANCA a spus: Asta mai lipseşte,adică să-ți mai iei unu,două telefoane în plus,pentru mai multe locuri de consum!! Îți cumperi doar un sim, daca mai ai nevoie de un număr. Majoritatea telefoanelor sunt dual SIM. Daca ai 4 case, ce mai contează încă un telefon modest, dual SIM... Link spre comentariu
Elison Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 Daca locurile de consum sunt pe acelasi CNP, aplicatia permite selectarea individuala a locului de consum. Daca locurile de consum sunt pe CNP-uri diferite, aplicatia permite logarea cu alt user si parola. In cazul in care nu se doreste instalarea aplicatiei pe telefon, se poate folosi aplicatia din portal . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 La 27.02.2024 la 0:39, BRANCA a spus: Asta mai lipseşte,adică să-ți mai iei unu,două telefoane în plus,pentru mai multe locuri de consum!! Blacksmith.Autocitirile se dau la nr hidro 0800 800 359 (APEL GRATUIT). Acum am dat indexul la telefonul asta, sa vedem daca tine cont de el... Ca la ala dat pe aplicatie vad ca nu tine cont, mi-a venit factura estimata... Link spre comentariu
validae Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Ce te complici cu telefoane ? Intri pe net și scrii ,,Autocitire index Hidroelectrica,, și restul e simplu... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Pai asa il dadeam initial. Dar nu mai merge, da eroare... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26 Autor Partajează Postat Martie 26 Blacksmith.Mi-a luat la telefon citirea de fiecare dată.E verificat. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 Super ! Abia astept sa-mi vina si mie facura corecta... Link spre comentariu
George1as Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 Desi este o firma mare, nu pare ca mai are loc de crestere enorm de mult. sunt oportunitati mai bune in piata, voi ce credeti? Link spre comentariu
Nikk Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 Acum 5 ore, George1as a spus: sunt oportunitati mai bune in piata La ce va referiti, mai exact ? Link spre comentariu
digitalelectron Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 E spamer, urmareste ce posteza, mai are un pic si peste 2 zile iti spune de cripto si investitii la bursa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum