Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidroelectrica noutăţi,probleme

BRANCA

Postări Recomandate

Azi mi-a venit prima factură Hidro pentru 10 zile din luna februarie.Văd că tariful bază este 0,25.

Perioada de autocitire trecută este 24-28 ale lunii.

Am încercat linkul de autocitire Hidro şi nu poate fi accesat!E vorba de "client.hidroelectrica.ro/auto"...

Aveţi cumva şi un alt link?Aţi reuşit trimitere autocitire?

Vreau să întreb şi dacă cineva a plătit factura la PP uzuale.Hidro zicea ceva de BCR şi SelfPay...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 449
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

71

• doru3160

57

• Nikk

49

• Blacksmith

36

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Link-ul: https://client.hidroelectrica.ro/autocitire functioneaza, doar ca trebuie sa astepti pana in data de 24 ale lunii pentru a-l accesa pe baza unui alt link generat de aplicatie si transmis pe email dupa introducerea CNP.

La a doua intrebare, eu unul nu mai folosesc de mult locatiile PP si imi platesc factura direct din aplicatia bancii in contul furnizat pe factura de Hidro.

Link spre comentariu

Mersi Nico_2010!Şi eu aveam o vagă bănuială că linkul ar fi activ numai în perioada 24-28 ale lunii...

Văd că mişcă mai bine ca anul trecut,judecãnd după ce au postat unii pe forum.Mai am două transferuri la ei,pentru soacra,da' văd că încă nu "mişcă" nimic la ele.

Link spre comentariu

Vezi că au şi număr de telefon pentru autocitire.La mine s-a făcut din 4 Martie transferul către Hidro, dar nu mi-a venit încă nicio factură.Dar va veni ea...

Link spre comentariu

"Distractiv" că factura e pe 10 zile din februarie,adică pînă în 28.02,şi pentru 66kW sunt 44 lei.Cam 0,67 lei/kW.Plecăm de la 0,25 şi ajungem la 0,67...

La mine contractul s-a semnat în 25.01.Şi nişte prieteni care au contractul tot în ianuarie au primit factură.

Link spre comentariu

Da, este 0.67lei/kWh pentru ca:

hidro.png

restul taxelor sunt aceleasi ca la toti ceilalti furnizori! Tu ce credeai, ca vei plati doar 0.25lei/kWh? Asta se intampla daca nu citesti tot.

Link spre comentariu

N-am zis că e mare scofală cu Hidro.Am vrut să scap de "joanghina" străină numită CEZ!

În general vorbind nu ştiu de ce s-a privatizat distribuţia...Practic au venit nişte "tăietori de bilete" care,din câte ştiu,n-au făcut nici investiţii!S-o fi luat şpagă babană pentru privatizare?

Link spre comentariu

Cum tariful CEZ per kilowat după liberalizare e dublu faţă de cel Hidro, mie mi se pare că e mare scofală....verificaţi pe situl ANRE.Că acum e plafonat de guvern e altceva, dar să vedem după..

Link spre comentariu

Vezi că până nu afli noul cod al locului de consum, nu poţi transmite autocitirea.Când schimbi furnizorul, se schimbă codul locului de consum, nu mai e valabil cel avut până atunci.Eu am sunat cu multă insistenţă, iar când am prins legătura, mi s-a comunicat noul cod de consum şi cu ocazia asta am dat autocitirea operatoarei.Care a fost surprinzător de amabilă...

Ce aştept încă, e factura....

Link spre comentariu

Validae.Mersi de info,însă pe factura mea e trecut noul CLC.Ai avut noroc să-i prinzi la telefon,eu nu.La câţi abonaţi sunt credeţi că pot face faţă cu telefonul??

Link spre comentariu

Am transmis si eu a doua citire a indexului la Hidro prin aplicatie . Intre timp a avut loc si o citire a operatorului de distributie .

CLC la mine nu este modificat si nu trebuie introdus explicit . Se selecteaza din pop up -ul aferent care contine atat CLC cat si adresa locului de consum . Probabil noile CLC sunt inscrise semi/manual (?!) . Curios este faptul ca desi am primit pe email confirmarea celor doua transmiteri de index,  in ultimul tabel al aplicatiei de autocitire " Indexi inregistrati " nu apar indexi transmisi anterior .

Link spre comentariu

Nikk.Am încercat şi acu linkul,nu merge.Ce să zic de autocitiri?La gaz EON le-am dat periodic, însă în ultima factură îmi apar două citiri făcute de distribuitor,la câte o lună distanţă! La ce or mai servi autocitirile în cazul ăsta?

Eu aş fi zis că firma ar fi trebuit să facă numai o verificare de regularizare la,de ex,3 luni...O fi din cauza compensărilor?Se vor găsi bani pentru ele?

Am văzut azi o ştire  în care se scria ,"negru pe alb",că una din patru gospodării britanice se chinuie să-şi plătească notele de plată...

https://news.upday.com/uk/a-quarter-of-households-are-struggling-to-pay-for-food-and-fuel-ons-says/?utm_source=upday&utm_medium=referral

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări