voicuvoicu Postat Aprilie 21, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Acum 17 ore, iuliantv a spus: a intors displayul , si in acelasi timp sa intors si imaginea corect Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Aprilie 27, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2022 azi a venit un client cu un tv smart philips modelul 32pfh5500/88 nu stie cum de a ajuns ca televizorul sa schimbe pe ecram culori ca rosu-verde-albastru-negru adica este in buring mode cum il scot din buring mode ? Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Aprilie 27, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2022 (editat) Am reusit sa il scot avand caietul servis al acestui tv m am uitat si am vazut unde este si cum se face se forteaza intrarea in S M cu combinatia de taste -HOMME-1999-BACK se ajunge la pozitia 15 si se schimba acolo Editat Aprilie 27, 2022 de voicuvoicu Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Rog si eu un cod de intrare service Philips 43PUS6503/12. Schimbat baretele led si vreau sa-i reduc luminozitatea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 (editat) dupå experientele mele cu philips,nu au in menu service reducere backlight deci ,jucati-va cu sursa menu service posibil MENU 1999 BACK Editat Ianuarie 9, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Am vazut deja ca nu gasesc nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum