voicuvoicu Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Tipul aparatului: tv led smart cu android Modelul aparatului: philips 32pfh5500/88 Defectul cum se manifesta: a avut dysplaiul spart si l am inlocuit dar imaginea este intoarsa si nu stiu cum se intra in servis la acest tv ca sa pot intoarce imaginea cu MENU-1999-BACK nu vrea Alte specificatii utile: Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 57 minutes ago, voicuvoicu said: Tipul aparatului: tv led smart cu android Modelul aparatului: philips 32pfh5500/88 Defectul cum se manifesta: a avut dysplaiul spart si l am inlocuit dar imaginea este intoarsa si nu stiu cum se intra in servis la acest tv ca sa pot intoarce imaginea cu MENU-1999-BACK nu vrea Alte specificatii utile: 062596 i+ sau ok incercati si asa Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Aprilie 18, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 1 oră în urmă, profimex a spus: 062596 i+ sau ok incercati si asa Am intrat si nu e nimic legat de panel sa ma ajute Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 1 hour ago, voicuvoicu said: Am intrat si nu e nimic legat de panel sa ma ajute acesta e meniul SAM meniu service trebuie sa mearga cu meniu 1999 back Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Aprilie 18, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 (editat) Nu vrea sa intre cu menu 1999 back O alta varianta de a intra in servis mod Editat Aprilie 18, 2022 de voicuvoicu Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Aprilie 19, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2022 am gasit caetul servis dar nu imi dau reama unde ar fi sectiunea de rotire a imaginii https://we.tl/t-3LDxVDcz8r Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 (editat) Acum 43 minute, voicuvoicu a spus: am gasit caetul servis dar nu imi dau reama unde ar fi sectiunea de rotire a imaginii https://we.tl/t-3LDxVDcz8r aveti panel id in menu service,deobicei format di 3 cifre,tot in manualul service ve-ti gasi si codul in functie de panelul dv la majoritate philips mai moderne codul de panel e trecut pe eticheta spate intrun chenar,dv trebuie så bågati codul de pe spate la panel id sau codul din lista menu service,atentie nu vå jucati cu coduri ce nu corespund,deoarece ramaneti fara imagine eu acum am rasfoit manualul service si am gasit la paragraful 5 Service modes.error codes,........pagina 40/145 in dreapta e lista cu coduri display Editat Aprilie 19, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Procedură: Apasati butoanele 062598 si meniu urmat de codul din 3 cifre al ecranului Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Aprilie 19, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2022 (editat) pentru ecranele de 32 sunt 2 coduri 211 si 221 am facut 062598 tasta casuta si 211 si 062598 tasta casuta si 221 dar nu intoarce imaginea cu tasta meniu nu intra sau nu face nimic Editat Aprilie 19, 2022 de voicuvoicu Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 1-la månå deobicei schimbarea se realizeaza cu scoaterea si reintroducerea tv-ului in prizå 2-la månå de ce nu ati intrat in service menu si acolo så faceti schimbarea si tot acolo ,navigånd prin service gasiti si salvare,dacå cu ok nu merge 3-la månå,am intalnit si eu cazuri in care nu face schimbarea,dar la mine era tv-ul adus la a doua månå,un service la adus la mine,si mai fusese si mainboardul schimbat,era de 75" fatå de 55 sau 43" cåt era tv-ul Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Aprilie 20, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2022 (editat) cu putina indemanare si atentie am reusit intorcand dysplaiul pe carcasa nu am reusit sa intru in S M Editat Aprilie 20, 2022 de voicuvoicu Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 11 minutes ago, voicuvoicu said: cu putina indemanare si atentie am reusit intorcand dysplaiul pe carcasa nu am reusit sa intru in S M sa intors imaginea ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 Acum 1 oră, profimex a spus: sa intors imaginea ? a intors displayul , si in acelasi timp sa intors si imaginea Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 1 hour ago, iuliantv said: a intors displayul , si in acelasi timp sa intors si imaginea am avut clienti care au fost de acord deoarece il foloseau pe perete sa il puna invers Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 Acum 2 ore, profimex a spus: am avut clienti care au fost de acord deoarece il foloseau pe perete sa il puna invers da ,dar aici a intors displayul nu tv-ul,spre norocul meu nu am dat vre-un tv cu imaginea intoarså ce e ciudat cå acum chinui un 17mb211s de 42fhd,ce a avut display lg,si i.am montat un AUO de la un lcd mai vechi pe cffl,am chinuit cåteva profile,ori imagine corecta pozitionata,dar solarizata,ori pozitionata gresit dar corecta ca si culori,bine asta e un tv personal,vreau sa-l pregatesc de ,,livrare,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum