st1 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 (editat) M-am tot gandit cum as putea sa propulsez o barca de mici dimensiuni ( o barca cu vasle ) care este totusi destul de grea . Ca si solutie am gasit un motor electric de barca relativ ieftin cu tot ansamblul cu o putere maxima de 336 W doar ca .......producatorul recomanda o baterie de 12 V care cantareste undeva la 20 de kg.....aici se cam oprea distractia. Pentru micro vehiculele pe care le detin folosesc baterii li ion 42 V 10s4p - 2,3 kg bucata - asa ca am inceput sa ma gandesc cum as putea sa conectez o astfel de baterie la motorul electric de 12 V aparent simpul deoarece nu am gasit in Romania o sursa DC la DC coboratoare care sa aiba cel putin 360 W. Am reusit in schimb sa gasesc una pe amazon. Lipind cateva mufe XT 60 iata rezultatul : Ar trebui sa poata deplasa o barca cu vasle la o viteza de maxim 5 km /h - in conditiile in care nu bate vantul si evenimentul se intampla pe lac, suficient avand in vedere ca detin 3 bateri 10s4p. greutate motor : 9.3 kg - https://www.vidaxl.ro/e/motor-electric-pentru-barca-de-pescuit-la-trena-p16-36-lbs-163-kg/8718475906803.html?gclid=Cj0KCQjwmPSSBhCNARIsAH3cYgYCC9n4fPjYfmIv9Wc_HEpBGO54Ix4g7B79oO7RpwQPEHjGUm3gDOgaAhffEALw_wcB greutate baterie : 2.3 kg Revin dupa teste, asta daca nu ma scufund S. T Editat Aprilie 18, 2022 de st1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum