KingRabbid Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Buna ziua, rugaminte sa-mi spuneti daca se merita sau se mai poate face ceva pentru un Lg-32LE4500 care pare ca pierde semnalul RDS total pe anumite intervale orare sau dupa un timp de utilizare. Dupa 15-30 minute de utilizare semnalul devine foarte slab indiferent de canalul selectat apoi poate pierde total semnalul, adica niciun post nu mai este vizibil; in acest caz mesajul este "Lipsa semnal" si orice scanare nu gaseste nimic. Uneori merge bine, alteori nu gaseste niciun canal orice ai face. Am facut proba cu un al 2-lea TV si acesta nu a avut probleme deloc; am schimbat si alimentarea in alta priza de curent, nicio diferenta. Cei de la RDS au venit, au masurat puterea semnalului, a fost in parametri insa TV-ul nu mai gasea nimic. Intrebarea este daca se mai poate repara ceva la el sau nu? Multumesc Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Bună seara, eu cred că este vorba de contacte imperfecte tuner sau însuși tunerul, numai bine Cosmin. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Clar defect în tuner. Unele se rezolva prin reflow. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum