Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Terapie rife, aparat rife cu purtatoare microunde/ aparat rife cu purtatoare lumina/laser

ionut120v

Postări Recomandate

Ionut, schema si cablajul (ala unde s-a ars tranzistorul) le ai ca punct de plecare in proiectare? Un pcb in microunde nu e chiar la indemana oricui, e mai usor sa copiezi pe cel cu problema de disipare termica, dar facut pe substrat de Al. 

Care e problema cu cablajele si unde se realizeaza, caci in 2-3 saptamani iti vine acasa. Ce mai conteaza 2-3 saptamani daca ai nevoie si nu gasesti aici?

PS: Îți nu se scrie niciodata cu cratima. 

Editat de Mircea
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut120v

9

• Mircea

2

• valaentino

2

• Marele Savant

1

Am rezolvat problema, modulele TRIA pentru internet prin satelit sun complete si ieftine, pentru mine KA sau X e cam acelasi lucru, KA e armonica 3 a lui X, cum rezonanta structurilor biologice e multimodala pentru aplicatia mea merge si asta.

Cu referire la diferitele postari privind frecventa de rezonanta a virusului gripal 12 GHz e cam tot aia cu 6 Ghz 12 este armonica a doua a lui 6, rezoneaza pe ambele frecvente, cu factorul de calitate e sub 10 rezoneaza destul de bine si pe 10GHz.

In aplicatia mea nu sunt restrictionat de asta, pentru mine e doar o purtatoare.tria.jpg

Link spre comentariu

Ikisstron-osc.jpgata un generator de microunde oscilator cu klisstron reflex, poate de pe vremea razboiului sau dinainte, vanzatorul zicea ca a fost pentru terapie rife, vreau sa o cumpar, dar nu stiu daca ajunge intreaga ca-i cam fragila.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări