Mircea Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 (editat) Ionut, schema si cablajul (ala unde s-a ars tranzistorul) le ai ca punct de plecare in proiectare? Un pcb in microunde nu e chiar la indemana oricui, e mai usor sa copiezi pe cel cu problema de disipare termica, dar facut pe substrat de Al. Care e problema cu cablajele si unde se realizeaza, caci in 2-3 saptamani iti vine acasa. Ce mai conteaza 2-3 saptamani daca ai nevoie si nu gasesti aici? PS: Îți nu se scrie niciodata cu cratima. Editat Aprilie 18, 2022 de Mircea Link spre comentariu
ionut120v Postat Aprilie 18, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Am rezolvat problema, modulele TRIA pentru internet prin satelit sun complete si ieftine, pentru mine KA sau X e cam acelasi lucru, KA e armonica 3 a lui X, cum rezonanta structurilor biologice e multimodala pentru aplicatia mea merge si asta. Cu referire la diferitele postari privind frecventa de rezonanta a virusului gripal 12 GHz e cam tot aia cu 6 Ghz 12 este armonica a doua a lui 6, rezoneaza pe ambele frecvente, cu factorul de calitate e sub 10 rezoneaza destul de bine si pe 10GHz. In aplicatia mea nu sunt restrictionat de asta, pentru mine e doar o purtatoare. Link spre comentariu
ionut120v Postat Aprilie 21, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Iata un generator de microunde oscilator cu klisstron reflex, poate de pe vremea razboiului sau dinainte, vanzatorul zicea ca a fost pentru terapie rife, vreau sa o cumpar, dar nu stiu daca ajunge intreaga ca-i cam fragila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum