Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Păreri opinii TV smart lg 32lq630b6la

marian teo

Postări Recomandate

Bună ziua stimați colegi

Doresc sa știu și eu păreri opinii despre TV marca lg smart TV 32lq630b6la.mentionez ca doresc sa achiziționez un astfel de TV și as dori o părere avizata.am găsit acest produs in plaja de preț 1050 -1250 ron.multumesc.

Aștept răspunsuri. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian teo

2

• validae

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Ce pareri vrei ? E un tv cu rezolutie slaba ( 1366x768 ) dar buna pentru diagonala aia si pentru vazut programe tv. Functia smart e si ea acolo sa fie ( ca presupun ca asta te incanta la el - eu personal prefer o diagonala mare in schimb ).   Cred ca nici codec DTS nu are sa auzi si tu sunetul la filmele de pe torrenti.

Link spre comentariu

Opinii doar de la cei care au cumpărat acest tv poţi obţine.Recenziile de pe site-urile de vânzare online pot fi ,,mânărite,, de proprietari, deci nu poţi să te bazezi prea mult pe astea.Ca utilizator final ar trebui să ştii cel mai bine dacă specificaţiile lui te mulţumesc.Dar indiferent de ce păreri primeşti, eu îi sfătuiesc pe toţi să vadă ,,pe viu,, ce calitate are ecranul înainte de a-l cumpăra.Asta ca să nu ai surprize neplăcute, cu imagini care din diverse unghiuri au diverse culori...sau cu meniuri care te zăpăcesc complet.Cum spunea colegul, aş prefera un ecran mai bun şi mai mare decât o funcţie ,,smart,,.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, validae a spus:

Opinii doar de la cei care au cumpărat acest tv poţi obţine.Recenziile de pe site-urile de vânzare online pot fi ,,mânărite,, de proprietari, deci nu poţi să te bazezi prea mult pe astea.Ca utilizator final ar trebui să ştii cel mai bine dacă specificaţiile lui te mulţumesc.Dar indiferent de ce păreri primeşti, eu îi sfătuiesc pe toţi să vadă ,,pe viu,, ce calitate are ecranul înainte de a-l cumpăra.Asta ca să nu ai surprize neplăcute, cu imagini care din diverse unghiuri au diverse culori...sau cu meniuri care te zăpăcesc complet.Cum spunea colegul, aş prefera un ecran mai bun şi mai mare decât o funcţie ,,smart,,.

Eu sunt interesat de o diagonala mica deoarece camera unde îl voi monta are 12 m pătrați.si sunt interesat sa fie smart TV deoarece pot viziona YouTube,netflix.eu vreau păreri dacă sa iau lg sau sa iau alta marcă, dumnv ce ați recomanda în plaja

aceasta de preț. 1050 ron-1200 ron.multumesc mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări