Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 37lf65 lipsa backlight

Budreala Radu

Postări Recomandate

https://postimg.cc/gallery/KYLWbbY

Invertor Lampi: 6632l-0480a 

Sursa: eax31845201/13 

Nu se aprindea nici ledul de stby, mort total. L-am desfăcut, am găsit 2 conzi de 3300uf la 10v umflați, zic, treabă ușoară... După ce i-am înlocuit, s-a aprins ledul roșu, dau in trece ledul pe verde, se aprinde un led albastru pe invertorul ccfl pentru o secunda, dar nu se aprind lămpile! 

Tensiuni corecte debitate de sursa, pe invertor vine de la tcon, o panglica cu 4 fire; la inspecția vizuală și tcon-ul și invertorul arata foarte bine. Am anulat protectia la oz9966, după niște metode găsite tot pe forum, nu am nici un flash, nimic... 

Merge ori crapă!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Budreala Radu

3

• iuliantv

2

• poplex22

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

merge si fara ,,pamblica,, invertor-t.con ,deci o puteti deconecta pana la elucidarea defectului,sau permanent

mai crapa mosfeturile,controlerul oz.... sau alimentarea acestuia,trebuie verificat sa nu fie strapungeri interne in display si så dea la masa

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

dacå nu må insel,acea banda controleza lumina ambientalå,setarea automata a imaginii in functie de lumina din camerå,dupa cum spuneam ,merge si farå aceea,ce e ciudat e acest defect

Link spre comentariu

Are la setare imagine ,,inteligent eye,, probabil pentru asta e, dar celelalte setări: standard , dinamic, utilizator, etc... sunt active!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări