Budreala Radu Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 https://postimg.cc/gallery/KYLWbbY Invertor Lampi: 6632l-0480a Sursa: eax31845201/13 Nu se aprindea nici ledul de stby, mort total. L-am desfăcut, am găsit 2 conzi de 3300uf la 10v umflați, zic, treabă ușoară... După ce i-am înlocuit, s-a aprins ledul roșu, dau in trece ledul pe verde, se aprinde un led albastru pe invertorul ccfl pentru o secunda, dar nu se aprind lămpile! Tensiuni corecte debitate de sursa, pe invertor vine de la tcon, o panglica cu 4 fire; la inspecția vizuală și tcon-ul și invertorul arata foarte bine. Am anulat protectia la oz9966, după niște metode găsite tot pe forum, nu am nici un flash, nimic... Merge ori crapă! Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 tens. de alimentare invertor este stabila ?, ce valoare are ? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 1 hour ago, Budreala Radu said: Merge ori crapă! Ai un mesaj Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 (editat) merge si fara ,,pamblica,, invertor-t.con ,deci o puteti deconecta pana la elucidarea defectului,sau permanent mai crapa mosfeturile,controlerul oz.... sau alimentarea acestuia,trebuie verificat sa nu fie strapungeri interne in display si så dea la masa Editat Aprilie 15, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Aprilie 16, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Domnilor, am deconectat panglica de la tcon, și funcționează! Sa îl las așa? In principiu, invertorul ccfl este bun... Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 dacå nu må insel,acea banda controleza lumina ambientalå,setarea automata a imaginii in functie de lumina din camerå,dupa cum spuneam ,merge si farå aceea,ce e ciudat e acest defect Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Aprilie 16, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Are la setare imagine ,,inteligent eye,, probabil pentru asta e, dar celelalte setări: standard , dinamic, utilizator, etc... sunt active! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum