Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

componente smd

Bercu Giuliano

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bercu Giuliano

3

• Marele Savant

2

• dan cod

2

• grosu99

1

Top autori în acest subiect

Acum 7 ore, Bercu Giuliano a spus:

Nu prea, dupa parerea mea! cam toate seturile au si 2-3 dimensiuni cam neutilizabile de amatori (201,402 si chiar 603) si multe valori mai putin folosite, personal imi cumpar doar valorile uzuale. in situatii deosebite, fac din bucati.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Marele Savant a spus:

Nu prea, dupa parerea mea! cam toate seturile au si 2-3 dimensiuni cam neutilizabile de amatori (201,402 si chiar 603) si multe valori mai putin folosite, personal imi cumpar doar valorile uzuale. in situatii deosebite, fac din bucati.

Ale mele fiecare,, carte,, are doar o dimensiune. 

Link spre comentariu

Eu nu cumpar decat de la farneliosi sau de la tamaiosi exact ce imi trebuie.Si dimensiunea care imi trrebuie. Am mai luat ceva de la un nene care vindea la punga de 1 leu...da asta nu e catalog !

Link spre comentariu
Acum 20 ore, Marele Savant a spus:

Ideea era ca sunt foarte bune pentru cei care au un atelier cu volum mare de munca si au nevoie de piese noi,de calitate,ordonate fara sa scoata din dezmembrari 

Link spre comentariu

cind aveam un volum mare de munca, aveam role de cite 3000 sau 5000 de bucati, asezate pe un ax, cite 10 role. la volum mare de munca nu stai sa le iei din album, unde sint cite 10-20 din fiecare valoare.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, Marele Savant a spus:

cind aveam un volum mare de munca, aveam role de cite 3000 sau 5000 de bucati, asezate pe un ax, cite 10 role. la volum mare de munca nu stai sa le iei din album, unde sint cite 10-20 din fiecare valoare.

Timpurile s-au mai schimbat...mie-mi place mai mult asa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări