danys Postat Decembrie 1, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2022 Statie de lipit cu acumulator ,parkside 150 lei buc acumulatorul nu este inclus in pret,este cel folosit la toate sculele parkside 20v portabila si usor de utilizat temperatura se poate regla digital in intervalul 300--480 grade varfuri uzuale gen Gordak Link spre comentariu
danys Postat Decembrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2022 Statie de lipit cu acumulator ,parkside 150 lei buc Link spre comentariu
danys Postat Decembrie 27, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2022 Statie de lipit cu acumulator ,parkside 150 lei buc Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Se poate alimenta separat ( sursa laptop )? Doresc una ,dacă funcționează în condițiile de mai sus . Nr de contact ? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Citat: acumulatorul nu este inclus in pret,este cel folosit la toate sculele parkside 20v Link spre comentariu
danys Postat Decembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2022 cateva bucati disponibile Foloseste si o referinta de temperatura si stare a acumulatorului ,nu stiu cum se comporta cu alimentator separat , este mai usor pentru cei care au deja alte scule parkside pe acumulator. Separat pot asigura si acumulator si incarcator pentru statie multumesc moderatorului pentru precizarea binevenita Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 29, 2022 Partajează Postat Decembrie 29, 2022 Nu am acumulator , dar daca are cineva rog să măsoare termistorul . Cred că este 10kom. Link spre comentariu
danys Postat Decembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2022 Statie de lipit cu acumulator ,parkside 150 lei buc Link spre comentariu
danys Postat Ianuarie 5, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 Statie de lipit cu acumulator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum