Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Deck CT 676

ice felix

Postări Recomandate

Va salut! Am un Deck CT 676 cumparat acum cateva luni. In mare merge bine, deruleaza bine (curele schimbate), imprima foarte bine de ma mir si eu ce bine se aude fara fasaiala  mai ales in pauzele dintre melodii cum eram obisnuit de la casetofoanele ieftine din anii 90. Observ insa o problema. Cateodata dupa ce imprim si vreau sa ascult un pic din caseta se blocheaza pur si simplu si nici un buton nu mai reactioneaza, in afara de derulare inapoi si play care daca le apesi apare pe afisaj ca si cum ar merge dar nu face nimic. Daca dau restart isi revine insa daca apucasem sa dau play cand era blocat. cand il restartez se aude cum deruleaza un pic inapoi si portiunea aceea de banda este prinsa, stricand astfel caseta. Ce sa aiba? Daca ii dau restart dupa imprimare fara sa mai apas nimic inainte, merge totul normal. Ce sa aiba?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ice felix

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări