gogoo Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 cam pe la ce magazine,ce genuri de magazine gasesc hartie cretata ca am fost la librarie si cica n-a auzit de asa ceva :|Si defapt ce e:o hartie mai speciala sau un carton cu o fata alba si lucioasa ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Sunt magazine pentru cei care se ocupa de desen/pictura, acolo sigur stie ce sa iti dea. Din pacate nu tin minte unde era, dar am fost acum ceva ani cu un prieten care avea veleitati artistice. Aveau hartie de toate felurile, dar scumpa rau. Intreaba pe cineva de la arhitectura, s-ar putea sa fie hartie de calc, dar nu sunt sigur pentru ca nu sunt in bransa.Inca un sfat: Link spre comentariu
gogoo Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Am cautat pe google si am gasit doar cartoane.Ma intereseaza aceasta hartie cretata sa fac cablaje,deci sa o printez si sa o tai deci in concluzie de stricat... Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Hai mah, fii serios, cauta hartie foto si gata, sau coli A4 cu densitate mare (de la 160g/mp in sus) daca folie pnp nu vrei sa folosesti. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 Hirtia cretata e acea hirtie lucioasa pe care de multe ori nu prinde pixul si care se strica la sters cu guma. Poate fi in diverse grosimi si marimi sau cu o singura fata lucioasa sau amindoua. Cauta la magazinul de la Gara de Nord al Fondului Plastic.Ca o curiozitate: hirtia cretata conduce cind e masurata cu ohmmetrul pus pe valori de sute de Mohmi. Link spre comentariu
vsurducan Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Am cautat pe google si am gasit doar cartoane.Ma intereseaza aceasta hartie cretata sa fac cablaje,deci sa o printez si sa o tai deci in concluzie de stricat...Cea mai ieftina hartie pentru asa ceva este coperta orcarei reviste de calitate ( EEtimes, electronicdesign etc, ) care vine oricum gratis...http://www.eetimes.com/sau ziarul financiar si suplimentele sale (probabil si altele) care au hartie de foarte buna calitate tratabila termic.Daca vrei sa obtii rezolutii ale traseului pe la 0.1mm va fi cam dificil indiferent ce hartie folosesti. Link spre comentariu
Vizitator Danny_bb Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 sper sa nu se considere reclama.. eu am vazut la diverta Link spre comentariu
gogoo Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 I final mi-am luat hartie foto.50 de bucati,fiecare 10x15 cm. Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 am si eu o intrebare, cum vrei sa folosesti hartia foto pentru realizarea cablajelor? Link spre comentariu
gogoo Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Pai cu imprimanta laser (cu toner),printez cablajul pe partea lucioasa a hartiei (aia pe care este poza cand o iei de la developat),dupa aceea o fixez pe placuta cu Cu,dupa dau cu fierul de calcat la cea mai mare temperatura :smt003 ,las sa se raceasca placuta,dezlipesc bag in clorura ferica si gata . Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 a naibii debarasariadă :axe: (unchiu-meu a dat 2 imprimante laser hp, perfect funcţionale, pe care pusesem io ochii. că ştiam ce le poate pielea!!!) :toimonster: Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 pe hartia de calc nu merge sigur ! am incercat si nu a iesit nik.acum folosesc hartie lucioasa dar uneori am surpriza sa nu iasa din imprimanta (nu e chiar asa rau deoarece nu trece prin cuptor si tonerul se desprinde mult mai usor :smt005 ) Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 aha, am inteles metoda, dar mai am o intrebare, merge si daca printez cu imprimanta inkjet? Link spre comentariu
gogoo Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Pe hartia foto,alea 50 de bucati am dat vreo 100 de mii.Eu zic ca se merita decat sa dau pe o folie pnp 150 de mii si o folosesc de 4 ori ,dau pe alea 100 de mii si le folosesc de 50 de ori poate unele foi chiar de 2 ori.Pe imprimanta laser am dat 450 de mii cu toner mai mult de jumate. Ii zic monstrul :smt003 Link spre comentariu
gogoo Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Nu merge pentru ca este cerneala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum