Craciun Postat Aprilie 9, 2022 Partajează Postat Aprilie 9, 2022 Salut @mac01, Ne poti da un exemplu de oscilo Tektronix cu parametrii comparabili cu Rigolul in gama de pret pana la 2000eur? Eu n-am gasit. BR/Daniel Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 9, 2022 Partajează Postat Aprilie 9, 2022 Care e osciloscopul ala tektronix minune de 2000 euro capabil sa bata un siglent 2104x-plus sau rigol ? Eu nu stiu nici unul Tek au fost buni pe analogice, dar vremea lor a trecut Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 9, 2022 Partajează Postat Aprilie 9, 2022 Nu va mai agitați cu Tektronix pt ca sint infinit mai scumpe. În cei 2000euro trebuie sa între și citeva sonde, doua diferențiale și una de curent, măcar. Eu recomand în continuare Siglent. Nu degeaba tot ei făceau entri-level-ul de la LeCroy pina acum citiva ani. Acum este o firma Japoneza care le face seria entri level dar alea sint peste 2000euro. Link spre comentariu
papanoiu Postat Aprilie 10, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Va multumesc tuturor pentru ajutor. M-am decis sa merg pe 4 canale si am ales modelul Rigol MSO5104, are doar 100Mhz dar pentru surse si invertoare / UPS-uri este arhi suficient. Si cine stie pe viitor poate ma bag si la alte tipuri de depanare, gen canale logice. Ps. Am mai pus in cos si doua sonde diferentiale ca sa fie treaba, treaba. Link spre comentariu
Craciun Postat Aprilie 10, 2022 Partajează Postat Aprilie 10, 2022 Salut, Foarte tare scula, sa-l stapanesti sanatos ! BR/Daniel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum