mirceacra Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 (editat) Am primit de curand un radioreceptor Vega 404 pe care doresc sa il readuc in functiune. Pentru inceput mi-ar trebui un integrat amplificator audio K174YH4b Are cineva disponibil prin cutii asa ceva? Nu ma gandesc acum la un alt amplificator, stiu ca sunt variante insa as vrea sa il aduc cat mai mult in starea originala. Editat Aprilie 6, 2022 de mirceacra nu pot pune imagine Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Dacă e compatibil pin cu pin cu TBA790T sau U, din asta știu ca mai aveam eu. Rusești nu am avut niciodată, si din cate vad acum ca am scos schema, nu se potriveste, e alta ordine la pini, altfel nu ar avea probleme de functionare. Cand am postat eram pe telefon, nu aveam schema la indemana. Link spre comentariu
mirceacra Postat Aprilie 6, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Da, din pacate nu are echivalent pin la pin, are fi TAA300 dar are o alta capsula. Poate totusi este cineva care are acest integrat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Din pacate greu de gasit. Ori din alt aparat distrus, poate are cineva, ori montat alt integrat amplificator. Link spre comentariu
74dorian Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Pe o bucata de cablaj de test as incropi un amplificator cu un 2822 si l-as adapta acolo. Link spre comentariu
gusti_73 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Sau TDA2030 (A2030) fixat in una din gauri, modificata schema (pentru functionarea acestuia in configuratia respectiva) si "tras in sarme" fix la gaurile din cablaj. Fara alte cablaje...etc....Functioneaza la 9V fara probleme. Am facut zeci de astfel de adaptari, perioada de dinainte si imediat dupa anii 90 cand nu se gaseau CI de provenienta occidentala sau japoneza. "A2030 era sfant....." Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum