Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand Amplificator Luxman LV-111 + Boxe Canton Fonum 252

PIFFS

Postări Recomandate

Se vand un amplificator Luxman lv-111, impreuna sau separat cu un set de canton fonum 252. Ambele calote sunt unpic atinse de un nepot in schimb nu au fost apasate tare sau deteriorate.

Amplificatorul pe CD uneori fasaie cand atingi butonul CD, trebuie curatat contactul probabil. Pe CD Direct insa merge perfect si tot poti utiliza bass/treble.

Eu am folosit setul impreuna cu un subwoofer heco cu amplificare incluse si se auzeau intr-un mare fel, pe acela nu-l vand. Va recomand sa le imperecheati cu un subwoofer de asemenea, facand un 2.1.

Le dau foarte ieftin sa se bucure si altcineva de ele cum m-am bucurat si eu. Le vand deoarece am gasit pe internet un set de ATL HD 308, niste boxe ce le cautam de f mult timp.

Pret: 300lei impreuna sau 200+200 separat.

O auditie se poate face pe sos. Pantelimon 107 cu un telefon inprealabil. Dar pot livra si in oras.

20220406_103908.jpg

20220406_103810.jpg

20220406_103901.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PIFFS

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări