teo1983 Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Bună ziua, As avea nevoie de cineva care are aparatura necesară măsurării răspunsului în frecvență, SPL și impedanta a unui difuzor medii și a unui tweeter. mai exact fișierele .frd și .zma Mulțumesc pentru înțelegere. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Ar fi bine să lăsaţi o adresă de mail pentru contact, noii utilizatori au o restricţionare temporară la trimiterea de mesaje prin mesageria forumului.De primit puteţi. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Cel mai bine ar fi daca aceste masuratori pot fi facute in cutia finala, daca tot este sa fie masurate. Raspunsul in conditiile standard fata de raspunsul in cutia finala poate fi destul de diferit. Daca erai mai aproape te-as fi putut ajuta eu. Link spre comentariu
teo1983 Postat Aprilie 6, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Mulțumesc pt răspunsuri. Adresa mea de email [email protected] Înțeleg că e important sa fie măsurat în incinta. Dar cum nu am cum sa transport incintele (sunt mari), m-aș mulțumi cu o măsurare simpla. Știți pe cineva care se ocupa cu măsurări? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum