Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hidrofor

Madalin99

Postări Recomandate

Buna ziua , am montat recent un hidrofor multijet problema e ca îmi scoate apa foarte murdara ,înainte am avut o pompa submersibila si îmi dădea  apa foarte curata fără impurități , aștept sugestii sfaturi 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Madalin99

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dacă debitul dat de hidrofor e mai mare decât cel al pompei anterioare, puţul va fi solicitat suplimentar, astfel încât cantitatea de apă proaspăt trasă din acvifer va provoca tulburarea bazinului fântânii.Mai contează şi adâncimea la care s-a introdus sorbul hidroforului, poate s-a introdus prea aproape de fundul bazinului şi vibraţiile lui tulbură sedimentele.

Link spre comentariu

Debitul este asemănător cat despre vibrați am înțeles de la instalator ca șocul nu este produs în interiorul fântânii tot forajul este undeva la 23m iar luciul apei este undeva  la 4 -5m ,ma gândesc ca nu sunt suficient de strânse țevile jos in fântâna mulțumesc pentru interesul acordat 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări