Vizitator DJ DNA Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 IO Dj DNA, mare constructor de boxe, iti spun cu mana pe inima ca de la P-audio nu mai gasesti nimic care sa mearga in banda 70Hz-10 kHz mai clar si mai tare decat G1251 cu un pret in jur de 2 mil lei si daca nu o sa faca fata in banda aia fara sa paraie eu o sa ma las de facut boxe si ma apuc de vandut seminte , de apicultura sau crescutul bibilicilor . Nu numai ca declar sus si tare , dar pot garanta ca nici la 400w rms nu o sa avem genul asta de probleme , cu conditia sa folosim un filtru trece sus , setat la 70Hz . :twisted: :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 IO Dj DNA, ma las de facut boxe si ma apuc de vandut seminte , de apicultura sau crescutul bibilicilor :twisted: :lol:Vezi sa cresti melci si prepelite ca o sa castigi bine :wink: Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 2, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2005 transportu banuiesc ca nu e prea mult..eu stau in cluj...cand termin sesiunea (daca nu ma termina ea pe mine) o sa fac o comanda... Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Salutare tuturor!Urmaresc topicul asta de cand s-a deschis.Oare care ar fi volumul optim pentru o incinta fullrange cu G-1251 incit sa coboare suficient de mult in frecventa, dar sa nu iasa nici mare?(oare ar merge in 50 de litri si acordata pe la 70Hz?) Nu vreau sateliti mari. NU-MI PLAC SATELITII MARI!!! II VREAU CAT MAI MICI SI FOARTE "RAI"! Sau, ca sa citez pe cineva, sa aiba c***e!!! (bassul ala care te loveste in piept).Mutumesc! Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Sharky ,Nu te mai lua dupa Xmax . Un astfel de difuzor are o cursa de cel putin 2 cm si iti baga bass la 70 - 80Hz de te rupe . Problema la un astfel de difuzor este ca nu prea ai ce sa pui linga el ca boxa de subbass .In ce incinta baga bass de te rupe? (ce volum, la cat era acordata?). Se preteaza pentru o incinta de mici dimensiuni? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Shock_4u Cand imi vin difuzoarele de la Dan te invit sa le privesti :lol: Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Shock_4u Cand imi vin difuzoarele de la Dan te invit sa le privesti :lol: Sa privesc difuzoarele?Pai difuzoarele le-am "privit" si pe site! Numai ca problema este ca nu gasesc toti parametrii T/S si nu pot sa-mi dau seama ce volum imi trebuie pentru incine si la cat sa le acordez. As vrea sa fie mici, dar sa coboare suficiet in frecventa (cum spunea Dan) sa dea "bass sa te rupa" !!! Salutare, si multumesc de invitatie! Off topic: Stie cineva cand se deschide showroomul din Severin? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Toate au parametrii pe situl producatorului http://www.paudio-europe.com Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Toate au parametrii pe situl producatorului http://www.paudio-europe.comG-1251 are doar urmatorii parametrii T/S pe site:Fs (Hz) 73.0Qts 0.5Vas (lt) 48.12Xmax (mm) 0.75nu am Qms si nici Qts Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 pentru ca fac OEM si atunci ceilalti nu-i lasa sa afiseze parametrii. Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 In fine, ideea este ca era mult mai bine daca aveam toti parametri ca sa pot sa fac si eu o simulare klumea! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Pentru anumite serii se pot cere parametrii si ii primesti. Dar seriile alea care nu au parametrii pe site sunt de obicei difuzoare ff scumpe. Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Pentru anumite serii se pot cere parametrii si ii primesti. Dar seriile alea care nu au parametrii pe site sunt de obicei difuzoare ff scumpe.Eu nu ma refer la difuzoare "ff scumpe". Eu ma refer la G-SERIES, ma intereseaza la G-1251 (2 320 500 lei/buc)De asemenea ma intereseaza toti parametrii T/S si la G-1246, G-1250 si G-1252 pentru a face o comparatie intre ele si G-1251 care ma intereseaza pe mine! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Nu-i am nici eu, cere-i la DAN Link spre comentariu
Vizitator Shock_4u Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 Nu-i am nici eu, cere-i la DANAm sa-i cer lui, dar cand se intoarce in tara. :)Merci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum