Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme tv finlux 32FLYR137B

Onutcristian

Postări Recomandate

Va salut. Am o problema cu un tv finlux 32FLYR137B. Mai exact licare ledul rosu dar nu am imagini nici sunet. Am fost cu televizorul la vreo 2 centre si au spus ca este o problema de soft dar ca nu au cum sa il faca pentru ca nu gasesc soft pentru el. Daca ma poate ajuta cineva cu o resoftare sau cu alta placa de baza....in Bucuresti. 

Ca si placa de baza am Vestel 17Ips19-3 si V066h1 MB62(fin)

Multumesc anticipat. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• Gabriel_S

2

• Onutcristian

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

alo Bucuresti-ul chiar nimeni in stare sa punå acest tv pe picioare ?

nu stiu ce meseriasi sånt pe la service-urile la care a.ti fost dv,dar dacå e vorba de soft,ar trebuie sa fie inchise ,sau doar de schimbat placi sånt in stare ?

stiu ca al doilea meu lcd cumparat ca defect ,cu gåndul ca-l voi repara si voi scoate si profit,a fost cumparat tot din bucuresti,

omul daduse cca 2000 lei pe el,si incå era in garantie,l-am cumparat cu 200lei plus transport,si cu nota constatare de service,procesor defect,din cauza conditiilor de folosire,umezealå.........si toate prostiile,omul a insistat sa-mi trimita constatarea,constatarea mea in cca 20-30minute a fost invertorul cffl,master,2 mosfeti in scurt,si driverul,cost reparatie cca 140lei cu tot cu transport,nu gasisem driverul,de cumparat, sau invertor la pret acceptabil,asa cå am trimis modulul la reparat 

asa ca in mare parte sånt såtul de zmei ce iti pun diplomå de depanator in fatå si se cred si buni practicanti

Link spre comentariu
La 04.04.2022 la 16:43, Onutcristian a spus:

Va salut. Am o problema cu un tv finlux 32FLYR137B. Mai exact licare ledul rosu dar nu am imagini nici sunet. Am fost cu televizorul la vreo 2 centre si au spus ca este o problema de soft dar ca nu au cum sa il faca pentru ca nu gasesc soft pentru el. Daca ma poate ajuta cineva cu o resoftare sau cu alta placa de baza....in Bucuresti. 

Ca si placa de baza am Vestel 17Ips19-3 si V066h1 MB62(fin)

Multumesc anticipat. 

Daca se da softul moca pe forum, de ce sa mai mergi la service nu? 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, iuliantv a spus:

alo Bucuresti-ul chiar nimeni in stare sa punå acest tv pe picioare ?

nu stiu ce meseriasi sånt pe la service-urile la care a.ti fost dv,dar dacå e vorba de soft,ar trebuie sa fie inchise ,sau doar de schimbat placi sånt in stare ?

stiu ca al doilea meu lcd cumparat ca defect ,cu gåndul ca-l voi repara si voi scoate si profit,a fost cumparat tot din bucuresti,

omul daduse cca 2000 lei pe el,si incå era in garantie,l-am cumparat cu 200lei plus transport,si cu nota constatare de service,procesor defect,din cauza conditiilor de folosire,umezealå.........si toate prostiile,omul a insistat sa-mi trimita constatarea,constatarea mea in cca 20-30minute a fost invertorul cffl,master,2 mosfeti in scurt,si driverul,cost reparatie cca 140lei cu tot cu transport,nu gasisem driverul,de cumparat, sau invertor la pret acceptabil,asa cå am trimis modulul la reparat 

asa ca in mare parte sånt såtul de zmei ce iti pun diplomå de depanator in fatå si se cred si buni practicanti

De regula nu prea poti avea incredere in ce spune clientul, mai mereu vin cu minciunele sau uita sa spuna anumite detalii

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Gabriel_S a spus:

De regula nu prea poti avea incredere in ce spune clientul, mai mereu vin cu minciunele sau uita sa spuna anumite detalii

dar in cazul expus de mine,service-ul a mintit cu nerusinare,doar ca sa nu-i repare omului tv-ul in garantie,i-au dat si o constare mincinoasa,nici eu nu prea pun mare pret pe ce spune clientul.le spun drept in fatå,sa vedem si vå sun pentru pret,dacå e ok,mergem mai departe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări