naminator2003 Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 Salutare... Are cineva cablajul(o proiectie ceva) a amplificatorului de la http://sound.westhost.com/project3b.htm .... Are un prieten nevoie de cablaj sa il construiasca, dar nu are timp sa il faca singur..... ..... Link spre comentariu
boku Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 fal cu un prog de pcb-uri(proteus)sau te referi la cablajul gata realizat... Link spre comentariu
cosmin_h Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 acest cablaj l-am folosit si eu pt un astfel de amplificator :weedman:Se pare ca in schema mea C1 este de 4,7uf, iar in schema dumneavoastra C1 este de 1uf :yawinkle: Link spre comentariu
Mouser Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 amplif de 25 W clasa A de pe esp? cablajul care l-ai dat tu nu e de la p3a care debiteza o putere de 100W / 4 Ohmi?edit: retrag ce am spus...nu vazusem pana acum link-ul ca sa vad ca este vorba despre (aproape) aceiasi schema Link spre comentariu
cosmin_h Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 nu e nici o problema difera foarte putin schema(un condensator care la mine e de 4,7uf iar in schema din link e de 1uf(ceramic) si la mine mai e o rezistenta pe schema dar care pe cablaj nu e), in schimb cablajul e acelasi nu trebuie modificat nimic :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum