xaxa Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 pentru cine e interesat de cine chiraie prin copacii din gradina, un loc de unde se poate incepe o cercetare... https://www.sor.ro/sunete-pasari-din-parcuri-si-gradini/ Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Gata, am identificat! Pe gradina am un ciuf de padure, incepe galagia dupa ce se intuneca si termina pe la doua dimineata. Am si cucuvele, uneori intra in conflict si scandatul tine cam jumatate de ora. Nu am cum sa ma plictisesc. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 La 04.04.2022 la 14:16, xaxa a spus: pentru cine e interesat de cine chiraie prin copacii din gradina, un loc de unde se poate incepe o cercetare... https://www.sor.ro/sunete-pasari-din-parcuri-si-gradini/ EXCEPTIONAL ! Multam! Mie unul chiar mi-a folosit ! Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Da cu serpii cum stati? Eu nu am mai vazut asa multi ca anul asta. Pana acuma am vazut mai mult de 10 calcati de masini pe asfalt. Link spre comentariu
xaxa Postat Iunie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2022 (editat) multumesc din cauza de pisici pe mine nu ma prea viziteaza da se aud ciripiturile de la vecini si trag cu urechea serpi n-am, ca nu prea au loc in inghesuiala de la mine, da melci se mai gasesc Editat Iunie 11, 2022 de xaxa Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 (editat) @xaxa, multumiri de link, am aflat ce cius cauta pereche in pomii vecinului in fiecare noapte. Cat despre serpi, aveam un serpalau de apa de vreo 1m in balta cu pesti dar de cand a aparut ariciul, cred ca amin cu el...... Editat Iunie 16, 2022 de fluffy37 Link spre comentariu
traianbaiamare Postat Iunie 19, 2022 Partajează Postat Iunie 19, 2022 De o luna..., aproape de bloc, o gramada de '' negrese'' enervante, care harmalesc toata ziua. Nu stiu cum le zice, dar cred ca vreun vecin le-a pus timer , incep la 5 dimineata, termina la 10 seara. Hmmm, cred ca nici cu Z80 in cascada cu PL500, nu se puteau ''programa'' mai bine. Cu gluma sau nu, ''meseria'' asta a lor este uneori mai mult decat deranjanta. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 19, 2022 Partajează Postat Iunie 19, 2022 Negresele cu pricina sunt ciori ? Probabil au făcut cuiburi şi de aceea au aşa activitate.. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Iunie 20, 2022 Partajează Postat Iunie 20, 2022 La 10.06.2022 la 11:07, Ovidanie a spus: Gata, am identificat! Pe gradina am un ciuf de padure, incepe galagia dupa ce se intuneca si termina pe la doua dimineata. ... Am si eu unul in cartier si ma gandeam ca ar fi ciuf. Nu stiu daca o fi tot acelasi, dar isi face prezenta de cativa ani. Prin gradina s-au aciuat vreo 2 arici, nu stiu sa fie pereche, dar este unul mai inchis la culoare si putin mai mare decat celalalt. Seara viziteaza castronul cu graunte al pisicilor si din cauza asta am grija sa nu cumpar niciodata din cele cu peste. Am citit ca pestele nu face bine aricilor si este de evitat hranirea lor cu asa ceva. Am mai gasit si serpi prin gradina, chiar mi-a mirosit a sarpe in crama (camera unde tin damigenele cu vin si un congelator). Nu i-am spus nevestei ca nu ar mai fi intrat acolo in veci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum