Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce chiraie prin gradini

xaxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xaxa

2

• Ovidanie

1

• yo3fhm

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

Gata, am identificat! Pe gradina am un ciuf de padure, incepe galagia dupa ce se intuneca si termina pe la doua dimineata. Am si cucuvele, uneori intra in conflict si scandatul tine cam jumatate de ora. Nu am cum sa ma plictisesc.

Link spre comentariu

multumesc

din cauza de pisici pe mine nu ma prea viziteaza da se aud ciripiturile de la vecini si trag cu urechea :)

serpi n-am, ca nu prea au loc in inghesuiala de la mine, da melci se mai gasesc

Editat de xaxa
Link spre comentariu

@xaxa, multumiri de link, am aflat ce cius cauta pereche in pomii vecinului in fiecare noapte.:nerv

Cat despre serpi, aveam un serpalau  de apa de vreo 1m in balta cu pesti dar de cand a aparut ariciul, cred ca amin cu el......

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

De o luna..., aproape de bloc, o gramada de '' negrese''  enervante, care harmalesc toata ziua. Nu stiu cum le zice, dar cred  ca vreun vecin le-a pus timer , incep la 5 dimineata, termina la 10 seara. :)

Hmmm, cred ca nici cu Z80  in cascada cu PL500, nu se puteau ''programa'' mai bine.

Cu gluma sau nu, ''meseria'' asta a lor este  uneori mai mult decat deranjanta.

Link spre comentariu
La 10.06.2022 la 11:07, Ovidanie a spus:

Gata, am identificat! Pe gradina am un ciuf de padure, incepe galagia dupa ce se intuneca si termina pe la doua dimineata. ...

Am si eu unul in cartier si ma gandeam ca ar fi ciuf. Nu stiu daca o fi tot acelasi, dar isi face prezenta de cativa ani.

Prin gradina s-au aciuat vreo 2 arici, nu stiu sa fie pereche, dar este unul mai inchis la culoare si putin mai mare decat celalalt. Seara viziteaza castronul cu graunte al pisicilor si din cauza asta am grija sa nu cumpar niciodata din cele cu peste. Am citit ca pestele nu face bine aricilor si este de evitat hranirea lor cu asa ceva.

Am mai gasit si serpi prin gradina, chiar mi-a mirosit a sarpe in crama (camera unde tin damigenele cu vin si un congelator). Nu i-am spus nevestei ca nu ar mai fi intrat acolo in veci!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări