Dxxx Postat Aprilie 13, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Vad ca tot ce am o sa ia colegul @sonic11, de abia a primit pachetul... precedent. Ce produse mai sunt valabile se poate vedea in prima postare din topic, este actualizata. Totusi, tineti seama ca unele produse pot fi inca valide in lista, dar se poate ca un coleg sa fie in procesul de cumparare al reperului respectiv, fara ca acest proces sa fie finalizat. ATENTIE! la punctul 01 / drivere led - este foarte posibil sa actualizez in curand preturile, am avut surpriza ca un driver modest care de mult timp era sub 30 lei acum sa coste 56 lei. Ce vand eu este din clasa de performanta medie spre mare cu PFC si Dimming si actualmente preturile sunt evident prea mici prin comparatie. Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 13, 2022 Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Acum 1 oră, Dxxx a spus: Vad ca tot ce am o sa ia colegul @sonic11, de abia a primit pachetul... precedent. Ce produse mai sunt valabile se poate vedea in prima postare din topic, este actualizata. Totusi, tineti seama ca unele produse pot fi inca valide in lista, dar se poate ca un coleg sa fie in procesul de cumparare al reperului respectiv, fara ca acest proces sa fie finalizat. ATENTIE! la punctul 01 / drivere led - este foarte posibil sa actualizez in curand preturile, am avut surpriza ca un driver modest care de mult timp era sub 30 lei acum sa coste 56 lei. Ce vand eu este din clasa de performanta medie spre mare cu PFC si Dimming si actualmente preturile sunt evident prea mici prin comparatie. Crede-mă ca nu am vazut transformatorul, daca-l vedeam era bine Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 40W, 130 lei 0,89 eff , PF>95,dimming 29-48V / 0,84A 2bucati Link spre comentariu
arossiro Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 Buna ziua, Sunt interesat de pozitiile 30;50;51 daca mai sunt disponibile.De la pozitia 01, aveti cumva sursa cu iesire reglabila intre 200-390VDC? Cu respect Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 20, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2022 Cele 3 numere mentionate mai sus sunt disponibile. Cu sursa de tensiune... nu prea inteleg. Sursele alea sunt cu iesire in curent constant, adica tensiunea nu este "reglabila" ci sursa isi schimba tensiunea singura incat sa mentina la iesire curentul nominal. Aceasta se poate face intr-un interval de tensiune pe care l-am mentionat in tabel (ala este minim garantat, de obicei in realitate domeniul este mai extins). Ce este esential la o astfel de sursa este curentul. La ce doresti sa folosesti sursa? Poate asa ne lamurim mai bine. Si o nota: citeste si prima postare de pe aceasta pagina... Link spre comentariu
Postări Recomandate