ridick21 Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Salutare , am acest tv simbio leds-28e22d este al copilului, nu mai ia nici o comanda din telecomanda , doar pot sa îl aprind și sa îl sting din tv , nici butoanele de la tv nu merg doar Power, pe ecran arata când apăs pe butoanele de tv key lock , pe telecomanda când apăs nu arata nimic și ju face nimic , eu zic ca copilu a umblat prin setări și la blocat , nu ii dau de cap nici cum ,m-am uitat și pe net și degeaba , vreo idee dacă sunteți amabili, mulțumesc Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2022 Partajează Postat Aprilie 3, 2022 Vedeţi în manualul utilizatorului.Acolo este dat modul de deblocare cu ajutorul telecomenzii originale. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 incercati din telecomanda sa intrati in menu service ,chiar daca nu pare sa faca nimic,tastati SOURCE 2580 source=AV ,si poate are in menu service functia reset ,init,, l-ati scos din prizå pentru macar 30minute ?telecomanda a-ti testat-o ? sa vedeti lucreazå tastele,se poate testa pe camera telefonului,sau un aparat radio in AM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum