Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE55JS8005T difuzor de lumina si polarizatoare arse?

Janos.ro

Postări Recomandate

I-am scris vanzatorului despre acest plastic ordinar. Sa vedem ce zice. Orice latura pui spre leduri, orice suprafata pui spre privitor, imaginea este foarte luminata jos si intunecata sus. Asa se intampla daca intorceai dispersorul original. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

11

• Janos.ro

9

• iuliantv

7

• misuraelectronic

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

azi am schimbat si eu unul la un 43 si la fel este,(imaginea este foarte luminata jos si intunecata sus),

acum vre-o luna am mai schimbat un dispersor de 49 dar parca nu era asa de tare ca la asta de 43

Link spre comentariu

Caz rezolvat. Dispersorul este bun. Stiam ca din constructie trebuie sa aiba 2 folii protectoare. Una se vede clar pentru ca este de culoare verde/prazuliu. Pe cealalta de pe fata opusa nu am gasit-o. Am dat de ea foarte greu pentru ca este transparenta. Problema mare a fost ca nu este la dimensiune cat tot plasticul. Este cu vreo 5 mm. mai mica. Eu cautam marginea foliei pe marginea dispersorului si nu o gaseam. Trebuie dezlipita de la un colt cu mare atentie sa nu se zgarie plasticul. Apoi a fost problema cu montarea. Care fata se pune sus/jos, care latura de pune spre leduri. Pe o latura, spre colturi, sunt 2 decupaje semicirculare. Latura aceea am pus-o spre leduri. Care fata se pune sus ?. Cea pe care a fost protectia colorata sau cea cu protectia transparenta ?. Am incercat si asa si asa. La cat vad eu de.....bine nu am constatat diferente. 

Sfat util si pentru Vasile.

Link spre comentariu

e clar,eu nu am vazut folia respectiva,am crezut ca are numai pe o parte,

si totusi vanzatorul a spus ca are 2 folii....

''Se monteaza cu folia groasa spre reflector (hartia alba), iar cu folia subtire spre display (atentie, are doua folii dispersorul, cate una pe fiecare parte).''

asa ca ambele televizoare au plecat cu folia respectiva pe dispersor

:91

Link spre comentariu

chiar ma miram ,ca am auzit pe unii ce au montat de acestea cumparate,in afara ca unele au ajuns fisurate si au fost schimbate nu am auzit reclamatii

bine ca s.a deslusit ,,fenomenul,, si nu erau chiar dispersoarele buba,era ceva de asteptat sa fie protejate exact cum sant si foliile telefon si alte produse de schimb de acest gen

Link spre comentariu

Ar fi trebuit sa puna, lipita de protectia dispersorului, o hartiuta pe care sa scrie care fata este sus si care latura este spre leduri. Si la un colt al foliei un fel de limba mica de care sa apuci si sa dezlipesti folia. Eu stiam ca are 2 folii dar una nu o gaseam. De aia am crezut la inceput ca dispersorul este o facatura.

Link spre comentariu

da ar fi fost ok,

eu am patit recent la un panasonic de 50" i.am schimbat baretele,si am pus dispersorul invers,dupa ce l.am pus tot pachet,pana la ultimul surub,mai putin piciorul,l.am ridicat de pe masa de ,,operatii,, si na ,,belea,,imaginea era mai intunecata in partea de sus,initial am dat vina pe barete,dupa care mi.a cazut fisa,daca am pus dispersorul invers

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări