iuliantv Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Acum 3 minute, sorintv a spus: Pentru persoane fizice, produsele de la ASWO se gasesc la Telezimex (mai scump, bineinteles). aia de la tel..... au nr de telefon in loc de preturi Link spre comentariu
AGabi Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Acum 41 minute, modoran a spus: Dai comanda la magazinul local si aduc ei de la aswo, plus adaosul lor comercial, bineinteles. magazinul local de ...? se poate va rog si un cod pentru barele de leduri? as dori sa le comand inainte sa desfact tv, ca sa nu muncesc de doua ori sau sa stau cu el intins prins casa... multumesc Link spre comentariu
clony Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Am eu la Suceava LGP-uri noi. 43'' - 150 ron 49'',50'',55'' - 200 ron Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Samsung LGP 55" - 55NU7100 - BN61-15665A - NU7000 - plastic dispersor - PLEXI Referinta: LGPNU55 Samsung LGP 55" - 55NU7100 - BN61-15665A - NU7000 - plastic dispersor - PLEXI 250,00 lei Link spre comentariu
AGabi Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Buna ziua, multumesc pentru oferta. In legatura cu barele LED, am gasit aici o oferta https://bareteledtv.ro/barete-led-tv/101-set-barete-samsung-55-2-barete-laterale-x-40-led-6v-596mm.html par putin cam ieftine, in descriere apare ca se potrivesc la ue55nu7172 plus multe alte modele. A mai comandat cineva de la ei? Sunt de incredere? Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Acum 2 ore, AGabi a spus: Buna ziua, multumesc pentru oferta. In legatura cu barele LED, am gasit aici o oferta https://bareteledtv.ro/barete-led-tv/101-set-barete-samsung-55-2-barete-laterale-x-40-led-6v-596mm.html par putin cam ieftine, in descriere apare ca se potrivesc la ue55nu7172 plus multe alte modele. A mai comandat cineva de la ei? Sunt de incredere? Multumesc da au preturi bune,seriozitate proit Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 17, 2023 Partajează Postat Februarie 17, 2023 Acum 3 ore, AGabi a spus: Buna ziua, multumesc pentru oferta. In legatura cu barele LED, am gasit aici o oferta https://bareteledtv.ro/barete-led-tv/101-set-barete-samsung-55-2-barete-laterale-x-40-led-6v-596mm.html par putin cam ieftine, in descriere apare ca se potrivesc la ue55nu7172 plus multe alte modele. A mai comandat cineva de la ei? Sunt de incredere? Multumesc Eu. Pentru un Samsung 4K de 55. Iluminare din spate. Ma uit la el de 2 luni. M-au costat 300 de lei. Doar ca eu am prins si sarbatorile de Craciun si transportul Bucuresti-Bucuresti a durat 4 zile. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 8, 2024 Partajează Postat Februarie 8, 2024 Buna prieteni !. Sa nu mai deschid alt topic fiind vorba de un Samsung UE43NU7122K. Trebuie sa inlocuiesc baretele si dispersorul. Le-am comandat. Un sfat daca aveti. Cum curatati voi resturile de lipici care raman pe radiatorul de aluminiu dupa dezlipirea baretelor vechi ? (2 barete lipite jos). Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 8, 2024 Partajează Postat Februarie 8, 2024 Nu mai pot da edit. Am taiat parul de la o pensula incat sa fie firele cat mai tari posibil. Imbibata bine pensula in alcool izopropilic si freaca, freaca, freaca. Am reusit sa curat lipiciul ala rezidual. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 8, 2024 Partajează Postat Februarie 8, 2024 Eu folosesc o bucata de burete de vase partea verde (sau alba etc) dura, tot cu alcool izopropilic. Link spre comentariu
clony Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Nitrodiluant si in 20 secunde se desprinde. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 O sa caut si nitrodiluant. Este bun la casa omului. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Au venit baretele si plasticul. Pare un plastic departe de oeriginal. Cred ca este taiat dintr-o placa mai mare si vanduta ca dispersor. A venit cu o folie subtire de plastic lipita pe o singura parte. Atat. Care latura se pune sus, care latura se monteza jos, fata, spate, canci. Cu partea dinspre fata si cea din spate m-am mai descurcat. Probleme sunt cu alegerea laturei care vine lipita de leduri. Oricum ai pune-o nu se comporta ca originalul adica sa opreasca putin lumina jos si sa o lase mai tare sus incat ecranul sa devina uniform luminat. Tot luminat bine este jos si untunecat mai sus. Am gasit la 2 colturi ceva ca un mic decupaj. Latura aia am pus-o spre leduri. Ce am vazut la altii plasticul avea 2 folii lipite pe el iar pe fata avea o hartie lipita cu 2 sageti ce indicau unde trebuie sa fie ledurile. Deci un plastic ordinar vandut ca dispersor tv pentru ....numai 200 de lei. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Cred că ieseai mai ieftin dacă cumparai un tv identic cu panelul spart, fără plăci.Că dacă luai si plăcile, erau bonus curat.... Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 9, 2024 Partajează Postat Februarie 9, 2024 Am cautat. Am gasit doar o singura oferta dar din provincie. Daca era din Bucale al meu era. In plus seria asta de NU au mari probleme cu ledurile si dispersor. Puteam sa iau unul cu aceleasi probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum