misuraelectronic Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Nu exista asa ceva ...la 375 Ron pt 1 singur stk din cele 2 cumparate , nu are cum sa fie Pmc ...si atunci , prin excludere , inseamna ca este original Sanyo de la mama lui ...iar daca este original de la mama lui , inseamna ca era bun 101% de nou ... Concluzia este ...Ori aparatul a Mai avut ceva defect si l-a defectat El in mod accidental , Ori ne minte referitor la suma , ca sa para si El interesant pe forum... Sa ne zica si noua despre ce stk este vorba ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 19, 2022 Partajează Postat Aprilie 19, 2022 Acum 23 ore, dan cod a spus: Eu cumpăr de la ei de peste 20 de ani. Adevărul este ca toți mai au și stifturi. Ce STK sa dai 750 lei pe ele? Nu mai tin minte ce STK erau ca a fost acu 4 ani , era pentru o combina Sony, un STK era pentru tunul de bas si celalalt era pentru cele doua boxe, STK-urile le am verificat doar cu etajul final si alimentat la transformatorul combinei, ambele STK erau separate (etaj final ) pe o placa separat de restu placilor Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 20, 2022 Partajează Postat Aprilie 20, 2022 acum 4 ani , marea majoritate a combinelor Sony de pe la noi erau echipate cu finali Stk-uri din seria 402-etc , 403-etc , 407-etc , 433-etc sau 442-etc ... incearca sa faci un efort de memorie si sa-ti aduci aminte ce serie dintre cele 5 de mai sus ai comandat , pt ca , altfel , postarea ta nu sta in picioare ...nu exista asa ceva sa dai un pret mediu de 750/ 2 egal 375 ron pentru un stk original si sa nu mearga de nou ...tot ceea ce este clona PMC costa ceva de ordinul zecilor de ron si acolo da , sint sanse mari sa fie tzeapa din prima , sau sa crape in timpul sau dupa primul bairam cu volumul spre maxim ... Link spre comentariu
Janos.ro Postat Mai 24, 2022 Autor Partajează Postat Mai 24, 2022 Am gasit un UE55NU8072TXXH cu display spart. Oare nu are aceleasi dispersoare? Va rog sa ma ajutati daca stie cineva. Toate cele bune, Janos Link spre comentariu
zvasile Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 a montat cineva plasticul respectiv de la unul de 55 pe 50 ? am un UE55ES6100W si as vrea sa incerc... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 (editat) Acum 2 ore, zvasile a spus: a montat cineva plasticul respectiv de la unul de 55 pe 50 ? am un UE55ES6100W si as vrea sa incerc... dacå ledurile sånt pe ambele laterale,atunci e mai complicat,latura taiatå trebuie finisatå ca la carte,daca cel de pe care e scos plasticul are doar o baretå lateralå si cel pe care se vrea montatå,are doua barete pe laterale,atunci nu cred så fie iluminat uniform,asta in teorie,in practicå råmåne de våzut succes Editat Iunie 2, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
zvasile Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 la asta de 50 baretele sunt jos,la 55 are tot 2 barete dar sper sa fie tot jos Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iunie 2, 2022 Partajează Postat Iunie 2, 2022 Daca baretele sunt lateral n-o sa mearga, ghidul de lumina e orizontal, am incercat cu plasticul dintr-un 55F8000 mai demult. Daca baretele sunt jos o sa mearga sigur. Am taiat din 55 pentru 49 cu un cutter. Se pastreaza latura de jos, se taie intr-o laterala si sus Link spre comentariu
zvasile Postat Iunie 5, 2022 Partajează Postat Iunie 5, 2022 nu am avut noroc,la UE55ES6100 baretele sunt laterale Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 (editat) La 15.04.2022 la 8:37, stefank a spus: posibil ca trebuie schimbate si ledurile , nu cred ca trebuie sa lumineze albastru , si plexiglasul nu degeaba s-a ars , s-a ars pentru ca ledurile se incing Ledurile asa trebuie sa lumineze pe culoarea albastru, am montat barete noi si luminau pe albastru la fel ca si cele vechi, cat despre incingerea ledurilor si topirea prismei LGP, e simplu de inteles, se incing ledurile pentru ca sunt lipite pe bagheta de aluminiu pe cant si are un contact termic foarte slab cu aceasta respectiv cu radiatorul de racire. Editat Iulie 15, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
AGabi Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 Buna seara. am aceeasi problema cu un samsung UE55NU7172Uxxh. s-au ars cateva leduri si au afectat si LGP ... :( daca este careva in domeniu, se paote un cod de piesa? si poate un site ceva de unde se poate comanda? va multumesc Link spre comentariu
novica Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 43" BN61-15663A 49" BN61-15664A 50" BN61-15661A 55" BN61-15665A la ASWO Link spre comentariu
AGabi Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Multumesc, din ce am vazut "Doar magazinele specializate, firmele de service sau depanatorii pot folosi serviciul nostru" ... pai si ceilalti de unde sa cumpere? sau sunt obligati sa plateasca constatare si manopera pentru orice nimic ... :( are cineva cunostinta pe unde se mai comercializeaza asa ceva? multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Dai comanda la magazinul local si aduc ei de la aswo, plus adaosul lor comercial, bineinteles. Link spre comentariu
sorintv Postat Februarie 16, 2023 Partajează Postat Februarie 16, 2023 Pentru persoane fizice, produsele de la ASWO se gasesc la Telezimex (mai scump, bineinteles). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum