Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Achizitionare magnetofon

ice felix

Postări Recomandate

Va salut! Sunt pasionat de aparatura vintage, am un pickup, doua deckuri (Pioneer si Akai), si un amplificator Akai. Mi-ar place in mica colectie si un magnetofon dar nu am un buget mare si nu stiu ce sa aleg.

Am gasit acestea care imi plac ca aspect si au un pret convenabil si sunt si servisate: Akai GX-210D, Akai-X200 si PHILIPS N4506. Stiu ca unele au si amplificare inclusa insa eu va trebui sa-l leg la amplificatorul Akai pe care il am deja pentru a se auzi toate sculele prin aceleasi boxe, nu am loc destul pentru a lua alte boxe separat pentru el etc, si mai bine intreb aici decat sa fac vreo prostie sa ard ceva dupa. Este bun vreunul din ele?

Editat de ice felix
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• okean

2

• ice felix

2

• validae

1

• aureli67

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va recomand Akai GX-210D, e mai " proaspat " decat Akai-X200, PHILIPS N4506 nu recomand...in rest nu se arde nimic !

Daca bugetul permite as merge pe un Akai GX-215D, varianta mai noua a lui Akai GX-210D...

Editat de okean
Link spre comentariu

Fara probleme, pe una din intrarile de " linie " disponibile : AUX, TUNER...etc

Eventual cautati manualul de utilizare al amplificatorului Akai, acolo gasiti sigur o schema de interconectare cu sursele de semnal !

Editat de okean
Link spre comentariu

Nu ne-ai spus ce model de amplicator Akai ai , in general poti sa cuplezi orice alta sursa de semnal

( in cazul nostru un  posibil Akai GX-210D ) , conditia ar fi sa ai o intrare libera la el ( si nu cea de PHONO

sau MIC , ce o avea  amplificatorul tau ) . Daca ai toate intrarile ocupate de celelalte scule ( cele 2 deck-uri

si ce o mai fi pe langa ) , ghinion . Trebuie or sa umbli permanent la cabluri ( scoti o scula , o bagi pe cealalta )

ori faci un mixer extern cu mai multe intrari dacat are amplificatorul tau , bagi toate sculele in mixerul asta ,

si din el scoti la amplificatorul tau , unde vei ocupa o singura intrare . Eu as face versiunea 2 , dar ramane

la latitudinea ta ce vei face .  Spor la auditii !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări