Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv philips 47pfl5028h/12

Amazigh

Postări Recomandate

boa noite gente boa

Venho por aqui pedir a vossa ajuda ,para um tv da marca philips "smart tv" ,eu não sei o funcionamento normal deste aparelho, mas o proprietário dez que tem som e não tem imagem, bem a fonte de alimentação  "715G5778-P03-W21-002M" apresenta as tensões 5v 12v e 24v,  tirei a tira de led lateral de 66 leds e testei todos os leds ,e estão a  funcionar, a placa mãe "715G5713-M01-000-005k Ver:A" aprece me que funciona bem, liga e desliga pelo menos, não há curtos nem componentes estragados ,aparentemente nova ,

obrigado

Noapte buna, oameni buni. Vin aici sa vă cer ajutorul, pentru un tv marca P hilips "smart tv".Nu stiu functionarea normala a acestui aparat, dar proprietarul zice ca are sunet si fara imagine, ei bine sursa "715G5778-P03 - W21-002M" arata tensiunile 5v, 12v si 24v, am scos banda de led laterala de 66 de led-uri si am testat toate led-urile, si functioneaza, imi apare placa de baza "715G5713-M01-000-005k Ver:A" care funcționează bine, se aprinde și se oprește cel puțin, nu sunt scurtcircuite sau componente deteriorate, toate aparent noi. Mulțumiri anticipate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Amazigh

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aţi încercat să aprindeţi banda cu leduri separat de placa de bază ?  De exemplu, cu un montaj simplu, o punte de diode înseriată cu un condensator de 0,47uF/275Vc.a. şi legată la 230Vc.a. ?
Dacă aşa se aprinde, defectul e la invertorul ledurilor..

Você tentou ligar a faixa de LED separadamente da placa de sistema? Por exemplo, com uma montagem simples, uma ponte de diodos inserida com um capacitor de 0,47uF / 275Vc.a e ligado a 230Vc.a. ?

Se acender assim, a falha está no inversor de LED.

Link spre comentariu

BOM DIA E OBRIGADO PELA RESPOSTA

A faixa em questão é de 66 leds e esta dividida por 6 bloquinhos de 11 leds, e tem uma entrada de corrente positivo controlada por PF6900s e 6 saídas de corrente  negativas; e cada saida vai para um controlador PF7700s; mas vou tentar ligar as separadas e ver, ja agora como inserir as imagens na postagem

grato

Buna dimineata si multumesc pentru raspuns. Banda în cauză este de 66 de LED-uri și este împărțită în 6 blocuri de 11 LED-uri și are o intrare de curent pozitiv controlată de PF6900-uri și 6 ieșiri de curent negativ; și fiecare ieșire merge către un controler PF7700s; dar o sa incerc sa le conectez pe cele separate si sa vad, acum încerc sa inserez imaginile in postare

Link spre comentariu

Você tem um método de postagem abaixo, o site que indiquei é o Imgur (leia ,, imager ,,), mas o mesmo vale para qualquer outro site de hospedagem Carregar fotos para https://imgur.com/upload Uma vez carregado no site, clique com o botão direito do mouse em cada foto e selecione "Copiar imagem". Volte ao fórum e clique em "Colar" no post, as fotos aparecerão diretamente.

Aveţi mai jos o metodă de postare, site-ul indicat de mine e Imgur (citit ,,imager,,), dar se procedează la fel pentru orice alt site de găzduire

Încărcaţi pozele pe https://imgur.com/upload

După ce se încarcă pe site, daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.

Reveniţi pe forum şi daţi click pe ,,Paste,, în postare.Pozele vor apărea direct.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări