Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu driver-ul usb in win 10 64 biti

catax4u

Postări Recomandate

Va salut. De la un timp am probleme cu driverul usb in win 10 64 biti. Apare asta in device manager:

Windows cannot load the device driver for this hardware because a previous instance of the device driver is still in memory. (Code 38)

The driver could not be loaded because a previous version of the driver is still in memory.

Daca dau restart la calc isi revine. Daca scot stick-ul si il pun iarasi apare problema din nou si pana nu dau restart la calc nu vede stick-ul. Am incercat diverse solutii de pe google si nu s-a rezolvat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Craciun

4

• catax4u

3

• wally_gatter

1

• nico_2010

1

Top autori în acest subiect

Da, e o problema care a aparut destul de des din cate am vazut pe net, dar solutiile propuse acolo la mine nu au mers, tind sa cred ca dupa update-urile de windows, pt. ca nu aveam probleme inainte. Chestia e ca la mine la 2 calculatoare a aparut, la laptop la care am reinstalat win si spre surprinderea mea si la desktop am. Poate e vreun virus, am scanat cu bitdefender, am gasit vreo 2 fisiere infectate dar  problema a ramas.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări