Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soclu tub PLK7-1 (ПЛК7-1)

blueicon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blueicon

5

• franzm

2

• Усилитель

2

• vera

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Plk-1 este ceva cod, soclul pare a fi :septar. 

O poza de sus ar fi mai util, dar si ce tub vine pus in el.... 

Eventual si distanta intre gauri diametral  opuse.... 

https://www.germanelectronics.ro/componente-active/semiconductori/tuburi-electronice/socluri-tuburi-electronice/suport-ceramic-tub-electronic-7-pini-soclu-septar-156851.html

Intretimp am cautat, este septar, 

https://retrostore.eu/en/d/patica-elektronky-septar-plk7-1-плк7-1-6s33s-1000086/?section=history

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
Acum 13 ore, vera a spus:

Septarii, optarii, decarii etc. sunt la jocurile de carti.

La cărţi avem şeptari, soclurile sunt septar (sapte pini echidistanti).

@blueiconAsa ceva?

Editat de franzm
Link spre comentariu
Acum 14 ore, vera a spus:

Septarii, optarii, decarii etc. sunt la jocurile de carti.

Soclul cautat este :septar. 

Varianta ruseasca este de calitate, duce 6C33C..... Cele ceramice ce se gasesc deja din abundenta sunt chinezesti, nu sunt indicate decat pt tuburi "mai slabe" :GU29, GU32 OS51 etc...

Si sunt si alte socluri cu nume gen cărți :

• Decal B10B base (IEC 67-I-41a) 10 pins with 1.02 mm diameter in an 11.89 mm diameter circle, e.g. PFL200
  • Decar B10G base (IEC E10-73) A 10th pin added to the center of a standard 9-pin miniature base, e.g. 6C9
  • Magnoval B9D base (IEC 67-I-36a) 9 pins with 1.27 mm diameter in a 17.45 mm pin circle diameter arc, e.g. EL503, EL509, PD500, etc. - not to be confused with...
  • Novar B9E base, 9 pins with 1.02 mm diameter in a 17.45 mm pin circle diameter arc, one of several Compactron types, which looks similar to Magnoval (but a Novar tube in a Magnoval socket will not make good pin contact, and a Magnoval tube in a Novar socket may damage the socket).
Link spre comentariu
7 hours ago, Усилитель said:

Soclul cautat este :septar. 

Varianta ruseasca este de calitate, duce 6C33C..... Cele ceramice ce se gasesc deja din abundenta sunt chinezesti, nu sunt indicate decat pt tuburi "mai slabe" :GU29, GU32 OS51 etc...

•  
  •  

Exact ceea ce caut este sa fie de fabricatie sovietica pentru 6C33C.

Link spre comentariu
Acum 14 ore, blueicon a spus:

Exact ceea ce caut este sa fie de fabricatie sovietica pentru 6C33C.

Va pot da  2 socluri rusești, ceramice (pentru 6C33C) la schimb cu 2 socluri ceramice pentru lampa RS1003 / SRS551

Link spre comentariu
On 4/3/2022 at 7:32 AM, florinapostol said:

Va pot da  2 socluri rusești, ceramice (pentru 6C33C) la schimb cu 2 socluri ceramice pentru lampa RS1003 / SRS551

Daca asa vea acele socluri as face schmbul cu placere.din pacate nu am asa ceva.

In principiu si o bucata imi ajunge.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări