darius_bv Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Atat timp cat alegi dintre grilele tubului un anod, o grila de comanda si un catod, in principiu poti face orice simulare in uTracer, pentru ca testele se fac intr-un regim nedistructiv (in impulsuri) si are protectie la depasirea curentului anodic masurat. Daca va functiona "inventia" in configuratia pe care ti-o doresti si in conditii reale... asta e alta discutie. Poate duce foarte usor la distrugerea lui, de la prima punere sub tensiune. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Scuze. Acum am vazut ca este vorba de uTracer. Un tester de tuburi , nu un simulator. Interesant ar fi de aflat cam ce capacitate rezulta intre (G2+G3) si Anod in configuratia asta, Capacitate care apare direct in paralel cu intrarea in triodele "finale". Si, daca @THOMASare chef de prostioarele mele: Un ampermetru in serie cu anodul indica ceva dupa ce se incalzeste tubul ? Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Nu am citit topicul de la vecini, dar aici miroase a "ulei de sarpe" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum