rotten Postat Martie 31, 2022 Partajează Postat Martie 31, 2022 Salutare, Vreau sa vand urmatoarele seturi de ghidaje liniare: Le-am achizitionat in 2020 in ideea ca voi face un CNC mare, dar intre timp am ramas fara acces la spatiul in care vroiam sa il montez => nu imi mai sunt utile. Aici aveti o poza cu tot ce contine un set: ( doar 2 patine sunt montate - o macheta pentru a valida modelul suportilor de capat ) - 2 sine HGR20-L - 4 patine HGW20CC - 1 surub SFU1610-L cu piulita si capetele prelucrate - 1 adaptor pentru piulita - 1 set de suport BK12 si BF12 - un cuplaj elastic de la 8mm la 10mm ( capatul de 8mm este pentru motorul pas cu pas) Piesele au fost tinute in ambalajul original, in afara celor din poza de mai sus => inca sunt acoperite cu uleiul din fabrica si nu au urme de rugina (nu stiu cat de bine o sa se vada pe forum) Pretul este cel din prima imagine (cu cat le-am cumparat) - 970 USD (nu mai stiu cat a fost TVA si taxele de la DHL, dar le trec la pierderi) As prefera sa le dau pe toate o data, in special setul de 1500mm - cel mic nu ma incurca asa de mult. Piesele sunt in Domnesti, Ilfov, dar le pot aduce si in Bucuresti - am drumuri periodice in zona Chiajna / Rosu / Sector 6 Dati un semn daca aveti nevoie de poze / informatii suplimentare. Sanatate, Alexandru Link spre comentariu
rotten Postat Iunie 29, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2022 reducere 50% - anuntul este inca valabil Link spre comentariu
Postări Recomandate