Dxxx Postat Martie 31, 2022 Autor Partajează Postat Martie 31, 2022 Eu vroiam sa iau conductor multifilar, adica flexibil, cu sectiune "medie" (0,5mm2), cu diametru total cat mai mic si cu izolatie termorezistenta in limita la care nu se topeste la cositorire normala. In plus folosesc asa-ceva si sunt multumit. O varianta ieftina, dar cu sectiunea pe jumatate, este firul "de alarma" similar cu ce ai pus tu in link... si extrem de ieftin, contine la interior 6 sau 8 fire independente cu izolatia de culoare diferita. Ca pret probabil ca este de 10 ori mai ieftin (Hornbach, LeroyMerlin), dar daca te uiti la calitate nu prea te incanta economia. Cat depre "mistocar" probabil ca nu m-am exprimat extrem de clar - acolo ma refeream la propria mea persoana... probabil trebuia sa zic asa: "Daca eu as fi mistocar as zice << adevarat este numai originalul>>" Deci termenul nu era deloc pentru tine. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Acum 12 ore, Dxxx a spus: rezolvam cum este mai bine.. Suplimentez in limita culorilor cumparate. Multumiri! Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 1, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Am vorbit deja la TME si s-a rezolvat. Chiar nu inteleg de ce nu fac o interfata functionala si suficient de clara - atunci totul s-ar rezolva la momentul plasarii comenzii, fara telefoane si deranj. - daca am actualizat adresa de livrare si am salvat - modificarea nu se actualizeaza pe comanda, ramane adresa precedenta. - doream sa platesc ramburs... nu am gasit nici o varianta. CICA trebuia sa selectez transportul GLS mai scump, asa se activeaza... Se putea oare mai putin transparent / si mai complicat??? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Merge destul de bine și doar online fără telefon. La fel am pățit și eu cind au schimbat interfață de comanda dar după 2g3 comenzi mgam prins ce setări sa fac sa meargatotul corect. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Aprilie 1, 2022 Partajează Postat Aprilie 1, 2022 Totuși interfața nu este foarte prietenoasa cu utilizatorul. Cel puțin la prima utilizare este de belea. Și dacă faci rar comenzi la ei, uiți de la o comanda la alta și o iei de la capăt. Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 1, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2022 TME este un magazin corect si decent. Insa interfata de achizitie este jalnica, multe magazine mult mai mici au rezolvata mai bine partea asta. Tinand cont ca practic comanda este inregistrata, am putut sa avansez astfel: 1. Am luat 600m in total. Costul per metru va fi 1,37 lei ceea ce include in total 15 lei pentru transport, restul pana la 22 lei il suport eu, pentru ca am mai comandat si altele. Aveti atasata comanda. 2. Repartitia conductorului o sa o fac dupa lista de mai jos, sper ca am reusit sa multumesc pe toata lumea: V- verde G - gri M - maro N - negru A - albastru R - rosu @zvonacfirst 20V, 15G, 15M, 20N, 10A, 20R, total 100m @icar 20V, 20G, 20M, 20N, 20A, 15R, total 115m @mcxc 25G, 25M, 25A, total 75m @bogdyyyy 20V, 20G, 20M, 20N, 20A, 15R, total 115m @deneinvins 20V, 10G, 20M, 20N, 10A, 20R, total 100m 3. masurarea sarmei o s-o fac cat se poate de bine. Sper ca pe mosoare sa fie exact 100m, ... sper sa nu fie in minus, daca totusi este - voi imparti proportional diferenta. 4. Pe PM rezolvam cu plata si alte detalii practice daca este cazul. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Acum 8 ore, Dxxx a spus: Icar: 20V, 20G, 20M, 20N, 20A, 15R, total 115m Perfect! Multumesc mult!!!! Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 2, 2022 Partajează Postat Aprilie 2, 2022 Este perfect ! Mulțumesc ! Restul detaliilor prin MP. Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 4, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Acum am factura, la fel cu ce era in comanda a carei poza am atasat-o. Singura modificare din ce am vazut este costul transportului care s-a "irftinit" de la 22 lei la 29 lei - insa nu este problema. De asemenea, pachetul a plecat din Polonia deja de sambata, probabil ca zilele urmatoare sa fie livrat. In concluzie din acest moment astept ca sa primesc transferuri bancare de la colegi, sumele ar trebui sa fie deja cele finale. Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 6, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Pachetul a venit ieri seara, firul este OK. Culoarea gri este mai inchisa decat credeam eu. Am probleme cu impartirea firului. Este o mica diferenta intre ce am primit si ce am masurat eu, adica vreo 70cm la 100m. Nu este un procent semnificativ... dar daca mergeam cum este "normal" taind cupoane de 15/20m etc problema era ca ultimul ar fi fost mai mic, celelalte ar fi fost exact dupa metoda mea de masura (nu exclud ca metoda TMEului sa fi fost buna si eroarea sa fie a metodei mele). Oricum nu mi se pare just astfel... Normal ar fi ca diferenta sa fie impartita in procent egal pe toate cupoanele. Asta inseamna sa masor fiecare culoare si este dificil si foarte laborios... se incurca, se torsioneaza... Mai studiez problema. Mai muncesc la ea. Deja am primit banii de la @icar, @mcxc si @bogdyyyy Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 9, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2022 Imi cer scuze pentru pauza de comunicatie, am avut si o urgenta intre timp. Din cele 6 mosoare de conductor am masurat efectiv 4 (nu e usor sa masori 100m in apartament) si toate aveau in jur de 99,6m, deci pentru fiecare cupon si culoare este probabil sa fie lungime mai mica cu 10-15cm. Am taiat cupoanele pentru fiecare, respectand culorile pe care le stabilisem mai sus. Pachetele sper sa le termin maine si luni sa le pun la curier. Intre timp am primit banii de la toti colegii din provincie implicati in achizitie. Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 11, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Am trimis deja pachetele in tara, raman doua din Bucuresti - atunci cand vom putea sa ne intalnim. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Am primit coletul cu droadele. Exact ce aveam nevoie. Multumiri inca o data. Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Pachetul cu materialele solicitate a ajuns în condiții bune. Totul corespunde descrierii. Firele electrice sînt excelente. Mulțumesc foarte mult ! User serios, de încredere și de cuvînt. Recomand ! Link spre comentariu
Postări Recomandate