Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Group-buy de la TME - conductor multifilat FLRY 0,5mmp (valabil azi si maine)

Dxxx

Postări Recomandate

Sunt cabluri auto multifilare/flexibile, sectiune 0,5mm2, diametru foarte mic (~ 1,5mm), temperatura de functionare -40...+125 grade C, tensiune 60V.
Modul de vanzare la TME este in multipli de 100m sau 500m, din aceasta cauza trebuie sa ne asociem.

Aveti un topic cu discutii aici:
https://www.elforum.info/topic/151607-comanda-conductor-multifilar-la-tme-~-group-buy/

Pretul per metru liniar este 1,05 lei pentru ROSU
Pretul per metru liniar este 1,35 lei pentru "fire colorate"

Daca pretul afisat de TME se modifica, din oficiu indexam preturile pana la maxim 1,1 lei, respectiv 1,4 lei.
Diferenta actuala de 1 ban per metru se duce la plata partiala a transportului, diferenta o suport eu.

Produse

1. Fir ROSU posibil sa beneficiem de pret mai bun daca ne strangem suficienti doritori incat sa luam 500m
https://www.tme.eu/ro/details/flry-b0.50-rd_500/cabluri-pentru-instalare-auto-flry/bq-cable/

2. Fir COLORAT, luam cu izolatie de culoarea 1verde, 2albastru, 3negru, 4gri/alb.
In caz ca nu se strang suficienti doritori incat sa luam 500m de fir rosu, atunci vom avea si acel fir tot la pretul de "colorat" adica 5rosu
https://www.tme.eu/ro/details/flry-a0.50-rd/cabluri-pentru-instalare-auto-flry/bq-cable/

Plata / trimitere
Dupa inregistrarea comenzii cunoastem sumele si trimiteti banii in cont, atentie, inclusiv 5 lei comisionul care mi se retine...
Pachetul il pun la Fancourier cu achitarea transportului la destinatar... sau modificam, daca aveti alta metoda mai buna.
Pentru Bucuresti, se poate sa ne intalnim personal.

Pentru ca multiplul este de 100m este foarte posibil sa nu pot trimite cantitati exacte (spre exemplu cate 20m din 4 culori), si se poate ca sa fie segmentata cantitatea in doua bucati. Voi incerca sa ma apropii de ideal, dar este posibil ca la optiunea respectiva sa primiti 20m verde, 15+10 albastru, 10+10 negru si 15 gri.

CUM VA INSCRIETI:

Postati optiunea aici.

Va rog sa dati doua optiuni de forma:

1. R50 C4x20 (adica 50m de rosu si cate 20m din 4 culori)

2. C3x25 (adica 3 culori, cate 25m)

Daca nu ajungem la 500m din rosu, atunci prima optiune este anulata si este activa cea de-a doua.
Daca nu puteti sa luati mai mult din ROSU, atunci puneti numai optiunea a doua.
Numarul de culori este maxim 5 dar puteti sa luati mai putine.
Nu o sa stau sa jonglez incat sa aveti "culoarea favorita" deci daca vreti 3 culori, le veti primi aleator.

Ganditi-va la cat anume putei lua din ROSU, ar fi ideal sa ajungem la 500m si sa avem pretul mai bun.

Oricum consumul sigur nu va fi uniform, deci nu este problema daca aveti o culoare dominanta.

GRABA

Doresc sa primesc optiuni azi si in cursul zilei de maine, iar maine seara sa fac comanda.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

12

• icar

5

• sesebe

4

• zvonacfirst

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut.

Pentru mine 50ml de rosu este prea mult. Si 20ml ar fi prea mult (imi vor ajunge firele astea ani de zile de acum incolo) dar m-am gandit ca daca vreau 10ml nu voi fi luat in echipa. 

In principiu doresc:

1. 20ml rosu

2. 20ml albastru (negru)

3. 20ml+20ml+20ml alte trei culori diferite de primele doua (una dintre ele as vrea sa fie albastru daca a doua este negru).

Multumesc.

Link spre comentariu

Ce doresc eu

- 20 m negru

- 20 m rosu

- cite 20 m din inca  trei sau patru culori, diferite de cele de mai sus.

Problema ar fi la plata, care as dori sa fie ramburs.

Link spre comentariu

Pentru mine cererea este aceeași, 100 metri de care o fi.

Prefer cît mai multe culori, da nu contează dacă e una sau două.

De asemenea, nu contează dacă sînt bucăți de cîte 10 - 15 - 20 metri.

Mulțumesc ! Detalii prin MP. 

Link spre comentariu

1. deja s-a schimbat unul dintre preturi

2. @icar nu trimit cu ramburs postal, odata am facut-o si am recuperat cu greu banii. Daca vrei ramburs la curier, se poate insa costa ~25 lei in timp ce comisionul bancii numai 5 lei. Contul este la banca Transilvania si se poate foarte bine sa depui bani numerar la casieria bancii in contul respectiv.

3. De ce nu vreti sa-mi faceti viata usoara?

V-am zis ca principial trimit culorile aleator, deci nu discutam mult ca devine babilonie curata.

(Pe PM imi spuneti daca chiar nu suferiti o culoare, pot sa incerc ca sa fac efortul pentru o persoana sau doua. Dar ce o sa fac daca nimeni nu vrea gri si am 100m???)

Tot ce doream era sa-mi comunicati daca acceptati ROSU ca culoare principala si deci doriti substantial mai mult din el. Caz in care completati un cod cu R... C...

Atat timp cat nu doriti culoare dominanta - atunci completati un cod cu C...

Din ce spuneti eu am inteles asa:

@zvonacfirst  C 5x20

@icar  C (5+)x20

@mcxc  C 3x25

@bogdyyyy  C (5+)x20

@deneinvins  R? C? (100m)

Adica inseamna total ~500m, adaugand ce vreau si eu 600+ metri, deci sunt conditii pentru 6 culori.

Era bine daca mai multi doreau ROSU in cantitate ceva mai mare decat alte culori, poate pana pe seara ajungeam la 500m din acea culoare si profitam (toata lumea, evident) de pret mai bun.

Pana la urma probabil ma limitez la 5/6 culori - adica oricum o sa iau probabil 2x100m dintr-o anumita culoare, si o sa apara mai mare cantitatea de culoarea respectiva in pachete - dar daca fac asa nu avem nici un beneficiu.

In schimb daca reusim sa ajungem la 500m beneficiem de pret redus.

Mai astept si alte inscrieri.

Link spre comentariu
Acum 46 minute, Dxxx a spus:

Contul este la banca Transilvania

Poate s-a schimbat, dar mi-au cerut odata 30 de lei comision pentru 35 lei depusi intr-un cont.

O sa ma interesez, si daca a ramas tot 30 de lei, ramine varianta de mai jos:

Acum 46 minute, Dxxx a spus:

Daca vrei ramburs la curier, se poate insa costa ~25 lei

Am inteles ca Fan Curier poate pune, la cererere, rambursul direct intr-un cont indicat.  Daca nu se poate altfel, asta e, pun banii la caseria bancii, indiferent de comision.

P.S. Daca se poate 5 - 6 culori, in afara de rosu si negru, sunt amator, tot asa 20 m.

Editat de icar
Link spre comentariu
8 minutes ago, sesebe said:

Dece nu un cablu cu mai multe fire si poi scoti ce culoare vrei din el.

Cred ca iese mai scump metrul liniar fata de ce a selectat @Dxxx.

Il luam pe acesta cu 5 fire x 0.5mmp.

https://www.tme.eu/ro/details/lihh-5x0.5/cabluri-multifilare-neecranate/lapp/0037153/

Trebuie sa iau 20ml ca sa am cate 20ml din fiecare dintre cele 5 culori.

20ml x 11.39lei/ml = 227.8lei

227.5lei / 100ml = 2.275lei/ml

Cred ca nu am gresit ce am selectat: https://www.tme.eu/ro/katalog/cabluri-multifilare-neecranate_100152/?s_field=673&s_order=desc&id_category=100152&mapped_params=18%3A1450285%3B3384%3A1875863%3B

Link spre comentariu

@sesebe as putea sa fiu mistocar si sa zic: "pentru ca adevarat este numai originalul"

Dar te stimez mai mult decat atat.

Deci hai sa vedem daca ce ai spus tu este mai bun, punem munca de separare a firelor gratuit:

1. in stoc exista cel mult cu 5 fire individuale in interior "0037153 LAPP" (cu 12 miezuri nu exista de 0,5mm2, cu 6 miezuri nu e in stoc)
  2. cost 11,39 : 5 = 2,27 lei per fir unic, semnificativ mai scump ca ce luam noi (1.34 lei)
  3.  temperatura -30/80 grade, noi luam -40/100
  4.  se pare ca firele individuale sunt monofilament (DS = 5 x 0,5) noi luam multifilar cu 19 stranduri pentru fiecare conductor
  5.  diametrul firului interior nespecificat, noi avem clar specificat 1,4-1,6mm (si ochioscopic pare mai proasta varianta ta) este vorba de diametrul cu tot cu izolatia individuala a firului
  6.  culorile izolatiei specificate ca "diferite". Ce luam noi sunt specificate fiecare in clar

Adica ce propui tu nu este mai bun la absolut nimic ...

@icar rezolvam cum este mai bine.. Suplimentez in limita culorilor cumparate.

Link spre comentariu

Eu nu am vrut deloc sa fiu mistocar cum ......

Recomandarea a fost doar din experienta (am avut la servici astfel de comenzi pt firele din interior) dat voi stiti mai bine ce va trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări